reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
Paulina faktycznie sporo tego. Bardzo mis ie podoba ten misiowy sweterek
annte śliczny ten pajacykk z osiołkiem.
Ja mam takie średnie te ciuszki, bo po chłopakach i sprane w większości ale za to w takiej ilosci, ze glupota byloby kupowac kolejne. Poszaleje zakupowo w wiekszych rozmiarach.
annte śliczny ten pajacykk z osiołkiem.
Ja mam takie średnie te ciuszki, bo po chłopakach i sprane w większości ale za to w takiej ilosci, ze glupota byloby kupowac kolejne. Poszaleje zakupowo w wiekszych rozmiarach.
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Annte tak sukienusia jest boska!!
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
To są tylko te, które sama kupiłam... Jeszcze kilka worków dostanę od siostry, więc będę przebierać co chwilę
majorka_p
Zaangażowana w BB
Kurcze znowu się ciuszków naoglądam i jutro polece coś kupić
, a muszę się powstrzymać bo już 4 szuflady uzbierałam.

Paula mysle, ze sukienki bardziej praktyczne jak pajac+kaftanik. sukienke obciagniesz jedynie a kaftanik zeby poprawic trzeba sie niezle namotac... dlatego nie uzywam
A Wy sie nie martwcie pogoda i nie inwestujcie w rozki bo za tydzien macie miec ok 20st wiec w maju bedzie upal jak nic! :-)
A Wy sie nie martwcie pogoda i nie inwestujcie w rozki bo za tydzien macie miec ok 20st wiec w maju bedzie upal jak nic! :-)
Paula21
Grudzień '07
Hehe Ollena chyba jednak łatwiej utrzymać w estetyce kaftanik ze śpiochami 
(bo chyba o śpiochy Ci chodziło nie o pajaca ;-)) a sukienusie cięgle pod brodą... obciągasz a za chwilę wszystko jedzie pod pachy
i pampek na wierzchu
Nie mówię że z nich zrezygnuję bo są słodkie no alee... 
Olisiaa ładnyyy!!!
:-)

Olisiaa ładnyyy!!!

reklama
Podziel się: