reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Pieszczoszka,tak bez uszkodzen,w idealnym stanie,ale z 2tyg opoznieniem i masa problemow :dry:

A to nasze 2 przytulanki "nowonarodzeniowe" dla Leo:
mick.jpgFisher-Price-Cavalluccio-Marino-Blu-extra-big-1746.jpg

Stokrotko nie,zwykly pluszak.Jak czekalismy na V,to kupilismy jej "z miloscia" Osiolka z Kubusia Puchatka i od noworodka sie z nim nie rozstaje,wiec dla Leo jest mieciutki Mickey,no i Konik Morski -niech wybierze ;-)

U nas jest miś na chmurce z pozytywką i takie inne misie np taka główka misia na mini kocyku i bardzo różowy piesek i parę innych i na tym chyba będzie koniec z pluszakami .

Fiore ja też mam zamiar kupić tego konika morskiego tyle że różowego :-). Ma tak przyjemny mordkę że sama bym sie do niego przytulała. Mam nadzieje że młodej też się spodoba, a jak nie to będzie dla mnie:-p.

Majorka,gra sliczne melodie i naprawde jestem super zadowolona z zakupu,nawet jak to nie od nas,ale przez nas "kupiony" ;-)

reklama
Pluszakow brak i nie zamierzam, caly wor Patrykowych wywalilismy do schowka, bo to tylko skupisko kurzu bylo.
Zreszta dzieci malutkie biora je do buzi a to nie wskazane.
Zabawek nie kupujemy zadnych bo po Patryku wszystko zostalo.

Do góry