reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Gryzaki w ogole mi sie nie przydaly, to nie byla rzecz na ktora Patyk zwracal uwage. Ale nie kupowalam a dostawalam wiec zadna strata. Teraz dostalam juz 2 ale mysle, ze znowu beda lezec...

Krzeselko mamy Graco i nie narzekam, spelnia swoja role.

A ja obkupilam dla Mii Baby Clothing | Toddler, Kids, and Children’s Clothing | Baby Clothes Mamy dziewczynek mozecie sie powstrzymac przed kupowanie? ;-)

Ollena- z bólem serca ale ograniczam się do minimum. Natomiast moja teściowa mogła by ze sklepu nie wychodzić :-) Na szczęście ma świetny gust :-D

Anik. Martusia a co to za bujaczek? bo jestem teraz na etapie poszukiwan "gadzetow" bo w przyszlym tyg robimy chrzciny i chrzestna kupuje wlasnie krzeselko do karmienia(dlatego pytalam o opinie) a moja mama tzn dziadkowie olci kaza nam cos wybrac a oni zaplaca i w sumie mam kilka opcji ale z ciekawosci pytam co to za bujaczek?
Dzisiaj bylismy u znajomych to mloda wlozylam do takiego bujaczka z wibraja i miala radoche jak nie wiem :-D
Ollena jakie te zestawy sa sliczne, normalnie oczu nie moge oderwac, nie wiedzialabym na co sie zdecydowac
same cudenka :-)

Anik. to wlasnie w podobnym dzis lezala Ola tylko ze bujaczek pałak z zabawkami zaczepiany byl z obu stron. Jak sie wlaczylo wibracje to smieszka mala caly czas chichotała :-)

Olisiaa a więc ten bujak pewnie się małej spodoba jak tak lubi wibracje:tak: Oliwier jest zły jak mu wibracje wyłącze hehe:-) zawsze mam baterie w zapasie żeby fochów nie było:-p

reklama
Do góry