reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Dzieki, widze, ze nie wydziwiam :) W dodatku Robert bedzie chrzczony na styku por roku i pewnie na stylu rozmiarow, wiec juz nie byloby okazji, by go w te drogie bialosci ubrac.

reklama
Martusia ja swoich tk ubrałam
Zobacz załącznik 489079Zobacz załącznik 489080 IMGP0888.jpg

A Zuzannie zakupiłam taką sukieneczkę PRETTY ORIGINALS ŚLICZNA SUKIENECZKA 6 M. (2507912373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do tego jeszcze musze koniecznie czerwone butki dokupic

Ostatnia edycja:
To i ja zaprezentuje strój do chrztu :) Dzierga mama mojej koleżanki więc na razie wrzucę zdjęcie wzoru. Nasza zamiast fioletowych dodatków będzie miała pastelowy róż :)

532678_422768297742252_673212717_a.jpg

Na razie są butki i czapeczka, a sukieneczka w trakcie :)

1343593120057.jpg1343989127630.jpg

katasza cudo :-))))))))))) az też bym taki chciała
kurcze ja szukam sukienki dla mojej małej na chrzest na koniec września więc juz coś z długim rękawkiem ale wszystko co oglądam to wielkie pompy a tak jej nie ubiorę a co skromniejsze to mi się nie podoba jak by któraś się zaopatrywala i znalazła coś co nie jest suknią balową a jest ładne prosze ladnie o linka

a co myślicie o tym kurcze niewiadomo jaka pogoda będzie we wrześniu
http://allegro.pl/sukienka-z-plaszczykiem-chrzest-okazja-i2532321395.html

Ostatnia edycja:
Kingutek- dzięki. Ja się zakochałam w tej sukieneczce tylko że beztalencie jestem jeśli o szydełko chodzi. Z pomocą przyszła mama koleżanki jeszcze z czasów liceum. Podjęła się stworzenia tego cuda dla Uli. Początkowo chciałam kupić na allegro ale nic mnie aż tak nie urzekło jak ta z pierwszego zdjęcia więc zaczęłam szukać kogoś kto szydełkuje. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego.

Dziewczyny- bardzo przystojni ci wasi chłopcy :)

reklama
Chrzest na koniec września. W zależności od pogody albo bodziak z krótkim i skarpety albo bodziak z długim i rajstopki. Nie mam pojęcia czy zamówienia przyjmuje :-D Ewentualnie mam rozpisany schemat jeśli masz kogoś kto by ci to wydziergał :-)

Do góry