reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Taką wściekłość to we mnie wzbudziło, że szok. Sądzenie sądzeniem, wywalenie z pracy swoją drogą, ale kilku facetów powinno się zebrać i mu pożadnie wpi..lić. Jak się facet nie zna to się nie powinien brać za to- przecież za karę nikt mu nie kazał. Sam sobie wybrał taki zawód. grrrr........
Ja bym do tej listy dodala jeszcze babcie klujace :-)
Charakteryzuja sie tym, ze zawsze jezdza z takimi torbami na kijach. Zawsze maja je puste. Ale dzgaja nimi po nogach i zaciagaja rajstopy o siniakach juz nie mowiac ;-)
No i sa jeszcze babcie trzesace sie :-) To takie starowinki, ktore przegraly w wyscigu do siedzen z tymi innymi i zaczynaja sie trzasc, rzuca nimi i telepie, ale gdyby mialy stac 3 godziny na plotach pod sklepem, to nic by im nie bylo :-)
Charakteryzuja sie tym, ze zawsze jezdza z takimi torbami na kijach. Zawsze maja je puste. Ale dzgaja nimi po nogach i zaciagaja rajstopy o siniakach juz nie mowiac ;-)
No i sa jeszcze babcie trzesace sie :-) To takie starowinki, ktore przegraly w wyscigu do siedzen z tymi innymi i zaczynaja sie trzasc, rzuca nimi i telepie, ale gdyby mialy stac 3 godziny na plotach pod sklepem, to nic by im nie bylo :-)
babcia z serii moherowych beretów ale się usmiałam 
aneta998
reklama
aneta998
podaje stronke jeszcze raz www.zarabianie.foxnet.pl/mezczyzna/