Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do okresu zostało mi jakieś 4/5 dni i odrazu miałam taki cień cienia na teście paskowym - czy te testy są wiarygodne? Zobacz załącznik 1517845Zobacz załącznik 1517846
albo idź na bete. beta prawdę powieDziękuję wam za odpowiedzi, test nie był wykonany z pierwszego moczu (jakoś ok południa). Jutro rano powtórzę albo poczekam na dzień miesiączki i wtedy już nie powinnam mieć wątpliwości. Bardzo bym chciała żeby to była rzeczywiście druga pozytywna kreska.![]()
jak powtórzysz z porannego, powinna być lepiej widoczna. trzymam kciukiDziękuję wam za odpowiedzi, test nie był wykonany z pierwszego moczu (jakoś ok południa). Jutro rano powtórzę albo poczekam na dzień miesiączki i wtedy już nie powinnam mieć wątpliwości. Bardzo bym chciała żeby to była rzeczywiście druga pozytywna kreska.![]()
moja pierwsza. i pierwszy test jak wyszedł taki cień cienia, to nie chciałam uwierzyć. dopóki beta mi nie wyszła z krwi, nie wierzyłam, a tak naprawdę przy usg dopiero uwierzyłam, jak serduszko zabiło. zresztą dalej mam dni, że nie wierzęDziękuję, byłaby to pierwsza ciążaale też nie chce sobie robić za bardzo nadzieji. Dam znać na pewno.