G
guest-1677526072
Gość
Tego nie było w planietesty testami, ale pozytywna beta jest wazniejsza. Powtorz po 48 h i jak bedzie ladny przyrost to bedziemy gratulowac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tego nie było w planietesty testami, ale pozytywna beta jest wazniejsza. Powtorz po 48 h i jak bedzie ladny przyrost to bedziemy gratulowac
Obawiam się, że to ciążaTego nie było w planieto moja 4 ciąża jeśli to ciąża
![]()
No też się obawiam ale wolałam jeszcze się tu dopytaćObawiam się, że to ciąża![]()
jeśli mogę zapytać, to jaka antykoncepcja Was zawiodła?Tego nie było w planieto moja 4 ciąża jeśli to ciąża
![]()
Moja obserwacja zawiodłajeśli mogę zapytać, to jaka antykoncepcja Was zawiodła?
ale obserwacja czego? Z pigułkami nie poszło, tak?Moja obserwacja zawiodłaa że jeszcze byłam chora (nie wiem czy to nie był covid) no to
![]()
Ale nie jestem jakoś zła na siebie . Wiadomość o ciąży ani mnie nie cieszy ani nie załamujejeśli mogę zapytać, to jaka antykoncepcja Was zawiodła?
no to gratulacje w takim razie. ZdrowiaAle nie jestem jakoś zła na siebie . Wiadomość o ciąży ani mnie nie cieszy ani nie załamujejedynie co muszę wiedzieć bo muszę brać zastrzyki z heparyna
Obserwacja śluzu temp itp .ale obserwacja czego? Z pigułkami nie poszło, tak?
to bardzo zawodna metodaObserwacja śluzu temp itp .
Pigułek nie mogę mam leiden V