reklama

Cień cienia na teście ??

reklama
Oby wszystko poszło dobrze 💝 jutro zrobię betę i potwierdzę. 2 dni pod rząd się robi?
To mój 2 cykl starań i szczerze to obawiałam się, że akurat w tym nie pyknie bo nie miałam praktycznie sluzu płodnego, byłam sucha i też czułam że owulacja była opóźniona względem tego co kalendarzyk mówił.

Oby wszystko poszło dobrze 💝 jutro zrobię betę i potwierdzę. 2 dni pod rząd się robi?
To mój 2 cykl starań i szczerze to obawiałam się, że akurat w tym nie pyknie bo nie miałam praktycznie sluzu płodnego, byłam sucha i też czułam że owulacja była opóźniona względem tego co kalendarzyk mówił.
Cykle mogą się różnić - śluz nie zawsze jest wyznacznikiem owulacji:) a kalendarze/aplikacje wyliczają średnią:)

Jak zrobisz betę w poniedziałek to przyrost możesz zrobić w środę (najlepiej w tym samym laboratorium i w podobnej godzinie).
Na betę nie trzeba być na czczo:) warto też dorzucić progesteron chociaż raz :)
Później możesz zrobić trzecią betę w piątek i ,gdy przyrosty będą dobre to umówić się do ginekologa - najlepiej,gdy będzie 6/7 tydzień ciąży bo wtedy będzie widać czy jest zarodek z akcja serca.
Ja w ciąży z córką serduszko miałam w 5 tyg i 6 dniu ciąży - licząc od ostatniej miesiączki.
Powodzenia ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry