reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Zgadza się
Ja na razie nie ogarniam jednego,więc nie przechodzę póki co na wyższy stopień wtajemniczenia ;-)
IzaBk no ja niestety nie znam :-( ja chodziłam do swojego do Wawy

IzaBk no ja niestety nie znam :-( ja chodziłam do swojego do Wawy
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ankach witamy :-)
Jesteś ciężarówką czy już mamuśką??:-)
Jesteś ciężarówką czy już mamuśką??:-)
Ankach witaj!
nareszcie pogoda spacerowa!
My ostatnio w rozjazdach - najpierw u rodziny męża, a pojutrze jedziemy do mnie na Śląsk.
Krzyś był wczoraj na szczepieniu i całkiem dobrze to zniósł - oczywiście płakał, ale dość szybko zebrał się w sobie i się rozchmurzył
Następne kłucie pod koniec maja.
nareszcie pogoda spacerowa!
My ostatnio w rozjazdach - najpierw u rodziny męża, a pojutrze jedziemy do mnie na Śląsk.
Krzyś był wczoraj na szczepieniu i całkiem dobrze to zniósł - oczywiście płakał, ale dość szybko zebrał się w sobie i się rozchmurzył
lolkak
Październikowa Mama Mai
My już niedługo idziemy na szczepieni. Gdzieś na początku kwietnia. gratulacje dla Krzysia.
Gochun udanych wojaży:-)
Gochun udanych wojaży:-)
jestem mamuśką
i to podwójną! Mam trzyletniego przedszkolaka - Emilkę i półrocznego Maciusia. często chodzimy całą czwórką na basen - to taka już nasza niedzielna tradycja 
a mieszkamy w centrum Pruszkowa - między ulicą wojska polskiego, prusa i kubusia puchatka, może któraś z was też mieszka niedaleko?
a mieszkamy w centrum Pruszkowa - między ulicą wojska polskiego, prusa i kubusia puchatka, może któraś z was też mieszka niedaleko?
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ankach no to Ty już zaprawiona w maminych bojach
Jak Emilka znosi trudy bycia przedszkolakiem?
Gochun,Ankach może wstawicie sobie suwaczki??

Gochun,Ankach może wstawicie sobie suwaczki??
reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
ankach witaj, moi chłopcy (mąż i starszy syn) też w niedzielę pomykają na basen. Czasami do nich z Ignacem dołaczamy (ale Igi często choruje, to w sumie chyba 2 razy byliśmy z nimi).
Do centrum od nas kawałek, do gochun mam zdecydowanie bliżej. Ja mieszkam patrząc od centrum mniej więcej w tej samej odległości co gochun tylko po przeciwnej stronie Al.Wojska Polskiego.
Ale ja jestem obieżyświat, często gęsto biegam po całym Pruszkowie no i uwielbiam spacery po Potuliku, co jakiś czas nie potrafię się oprzeć i chociaż na chwilę tam wyruszam.
Wcześniej to jeszcze na plac zabaw śmigałam z chłopakami ale teraz też jest taki w parku Chopina a to jednak odrobinę bliżej ;-).
gochun a Ty jutro rano jeszcze jesteś? Może na targ byśmy razem skoczyły rano? Nie musi być super rano, bo ja w tym tygodniu nie mam starszego w domu a co za tym idzie nie odprowadzam go do przedszkola - przez co zrobiłam się bardzo leniwa w kwestii spacerów ;-).
Choć dziś odbiłam sobie, bo z dziewczynami z głównego wątku warszawa i okolice "obspacerowałyśmy" warszawskie zoo.
Do centrum od nas kawałek, do gochun mam zdecydowanie bliżej. Ja mieszkam patrząc od centrum mniej więcej w tej samej odległości co gochun tylko po przeciwnej stronie Al.Wojska Polskiego.
Ale ja jestem obieżyświat, często gęsto biegam po całym Pruszkowie no i uwielbiam spacery po Potuliku, co jakiś czas nie potrafię się oprzeć i chociaż na chwilę tam wyruszam.
Wcześniej to jeszcze na plac zabaw śmigałam z chłopakami ale teraz też jest taki w parku Chopina a to jednak odrobinę bliżej ;-).
gochun a Ty jutro rano jeszcze jesteś? Może na targ byśmy razem skoczyły rano? Nie musi być super rano, bo ja w tym tygodniu nie mam starszego w domu a co za tym idzie nie odprowadzam go do przedszkola - przez co zrobiłam się bardzo leniwa w kwestii spacerów ;-).
Choć dziś odbiłam sobie, bo z dziewczynami z głównego wątku warszawa i okolice "obspacerowałyśmy" warszawskie zoo.
Ostatnia edycja:
Podziel się: