reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Trzymam za was kciuki ciężaróweczki żeby szybciutko minęło jak chodziłam w ciąży też mi się dłużyło a teraz z perspektywy czasu to wydaje mi sie że śmignęło nie wiadomo kiedy u was będzie to samo

Ostatnia edycja:
Medio- ja już podziękuje wszystkich mam w domu:tak::-D:-D:-D:-D:-D chyba ze sie przytrafi to będzie ale nie mamy w planach trzeciego maleństwa. A jak u Ciebie będzie trzecie ( córcia ) ????????

Byłam z Olą dzisiaj na spacerze wróciła cała mokra nawet majtusie miała mokre od tych śnieżnych harców. A jaka szczęśliwa. Porzucała we mnie śniegiem, wytarzała się po wszystkie czasy ale bałwana to nie ulepiłyśmy. Chyba jutro nadrobimy:-D
Monika jak tam twój cukier? Jak się czujesz?

dzięki dziewczyny mam nadzieję że to faktycznie juz jak z górki poleci

Asinka stosuje dietę wg zaleceń lekarza z Polski i niestety schudłam a ponoć nie powinnam ,mierzę cukier 4 razy dziennie ,niestety na czczo mam za wysoki resztę staram się jakoś kontrolowac ,a najsmieszniejsze jest to ze wg norm angielskich nie mam i przez ostatnie trzy miesiące nie miałam cukrzycy :szok: i bądź tu mądry

Monika1213 to rzeczywiście człowiek może zwariować w PL ma cukrzyce a tu nie:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tutaj to wszystko mają na odwrót ja teraz też jak będę z małą wPl to pójdę do pediatry niech ją przebada dla mojego czystego sumienia bo jakoś im tu nie wierzę. Dbaj o siebie

Czesc mamuski :-)
Oj ostatnio rzadko zagladam, w ogole na wszystko brakuje mi czasu....sorki....:sorry2:
A tu widze, ze medio i Olinda namyslaja sie na trzecia dzidzie...?:szok::szok::-) Fajnie!:tak::-)
A poza tym co tam u wszystkich? Jak zdrowko?
Ja to choruje niestety, chyba juz schodze z tego swiata....:-p;-), ale postanowilam jeszcze tu Was odwiedzic...
Pozdrowiaski dla wszystkich....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry