Tajchi
Fanka BB :)
myleene mój na gruzlice dostał tu szczepionke dlatego nie pisałam o tym tez jestto dla mnie wazne szczepienie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja Ci niestety w tej kwestii nie pomogę ale trzymam kciuki za ciebie i maleństwo, na pewno będzie dobrzehej kochane... ja dzisiaj zamulam strasznie... tydzien temu mialam krew pobierana a dzisiaj list ze szpitala ze musze powtorzyc bo mam maloplytkowowsc... :--
-( dokladnie 25 600 czy duzo za malo... boje sie strasznie bo nie dosc ze zagraza to cholerstwo mi to co najgorsze zagraza mojemu malenstwu :-
-
-( moze ktoras z was miala podobny problem przy ciazy tutaj w uk?? ciekawi mnei co oni z tym robia... bo sie naczytalam tyle glupot ze az glowa mnie boli od tego... czytalam ze poronic mozna, ze porod jest ryzykowny... jeszcze znalazlam jakis artykol o slozbie zdrowia ze najwieksza smiertelnosc w uk ciezarnych kobiet jest przez maloplytkowosc... :-
-
-
-
-
-(