reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Czesc mamuski.
Tajchi dobrze ze Kacperek zaczal jesc:-)
Co do mojego porodu to powiedzialam wczoraj poloznej ze chce w wodzie,slyszalam juz wczesniej ze jest mniej bolesne ale wolalam sie doradzic kogos kto to przezyl bo w internecie jest duzo rzeczy ale tez czesto na kazdej stronie pisza co innego.postanowilam juz ze zostaje przy porodzie w wodzie-zobaczymy jak to bedzie:tak:Bo jesli chodzi o znieczulenia to :no:chce
Myleene co do szczepionek to czesto tak jest jak piszesz.Moja mama nigdy nie chorowala a jak ja w pracy meczyli zeby sie poszla zaszczepic na grype,to po kilku dniach tak sie rozchorowala ze 2 tygodnie w lozku lezala i ruszac sie prawie nie mogla.

Ostatnia edycja:
hej kochane... ja dzisiaj zamulam strasznie... tydzien temu mialam krew pobierana a dzisiaj list ze szpitala ze musze powtorzyc bo mam maloplytkowowsc... :-:)-:)-( dokladnie 25 600 czy duzo za malo... boje sie strasznie bo nie dosc ze zagraza to cholerstwo mi to co najgorsze zagraza mojemu malenstwu :-:)-:)-( moze ktoras z was miala podobny problem przy ciazy tutaj w uk?? ciekawi mnei co oni z tym robia... bo sie naczytalam tyle glupot ze az glowa mnie boli od tego... czytalam ze poronic mozna, ze porod jest ryzykowny... jeszcze znalazlam jakis artykol o slozbie zdrowia ze najwieksza smiertelnosc w uk ciezarnych kobiet jest przez maloplytkowosc... :-:)-:)-:)-:)-:)-(

hej kochane... ja dzisiaj zamulam strasznie... tydzien temu mialam krew pobierana a dzisiaj list ze szpitala ze musze powtorzyc bo mam maloplytkowowsc... :-:)-:)-( dokladnie 25 600 czy duzo za malo... boje sie strasznie bo nie dosc ze zagraza to cholerstwo mi to co najgorsze zagraza mojemu malenstwu :-:)-:)-( moze ktoras z was miala podobny problem przy ciazy tutaj w uk?? ciekawi mnei co oni z tym robia... bo sie naczytalam tyle glupot ze az glowa mnie boli od tego... czytalam ze poronic mozna, ze porod jest ryzykowny... jeszcze znalazlam jakis artykol o slozbie zdrowia ze najwieksza smiertelnosc w uk ciezarnych kobiet jest przez maloplytkowosc... :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Kochana ja Ci niestety w tej kwestii nie pomogę ale trzymam kciuki za ciebie i maleństwo, na pewno będzie dobrze:tak:.

Kamilalopez dokladnie...ja pierwszy raz w zyciu zaszczepilam sie na grype, i rozchorowalam sie w przeciagu miesiaca 2 razy, ale do tego stopnia, ze przez tydzien z łozka nie wychodzilam, z domu i nic nie jadlam bo nie bylo komu zakupow zrobic. Moj m tez wtedy ze mna chorowal, padlismy jak muchy. Hmmm, a oboje sie szczepilismy.

sandrahaha nie pomoge Ci niestety:((

Mamunia2
co u Ciebie jak chlopcy??

Medio wspominalas, ze wynajelas juz sale itd, a mnie sie ubzduralo, ze to na chrzciny,,,,upsss Wiem, ze dzwonia, ale nie wiem w ktorym kosciele:)))

Maly mnie wykonczyl dzis, strasznie nieznosny, nie wiedzialam o co mu chodzi, jeczal stekal, polakiwal,,,no rady mu nie moglismy dac...
Ale wszystkie te nasze dzieci ostatnio jakies takie marudne.

Olinda a jak u Ciebie Olivka??

ja postanowiam podac małemu taka zawiesine na rozwolnienie,dzis rano znowu była biegunka.:wściekła/y:mam nadzieję,że pomoże.
myleene mój od 3 nocy budzi się co godzinę,tez taki mało spokojny jest,a chcemy zmienic samochód jeżdzilismy po komisach i mały jakby chciał powiedziec "dajcie juz spokój wracajmy do domu" ,straszne nie raz są te dzieciaczkitak normalnie to uwielbia jazde autem i spacerki ale wczoraj....:szok:
sandrahaha wiesz za bardzo się nie przejmuj,oni moze coś zle zrobili:sorry: i chcą powtórzyć nie martw się na zapas
kamlialopez uważam że dobra decyzja z Twojej strony:tak:

Ja jestem:-)!
Położyłam dzieci spać, wykąpałam się i mam wolne, więc wpadłam na dłuższą chwilkę, bo ostatnio to nie mam zbyt wiele czasu na nasze forum:no:, w ogóle na nic go nie mam, bo w poniedziałek zaczęlismy przeprowadzkę do nowego domku i nawet szkoda gadać ile mnie to nerwów kosztowało. Ale najważniejsze,że już wszystko skończone i chłopcy się zaaklimatyzowali, co mnie niezmiernie cieszy, bo to dla nich także było duże przeżycie:tak: i dali się we znaki:szok::-). A jak tak spią teraz grzecznie w swoich pokoikach to takie z nich kochane aniołki:-D:-D:-D.
Życzę spokojnej nocki kochane:-).

reklama
Do góry