Medio moj maz wraca juz na poczatku listopada, bo urlop mu sie konczy, a ja powinnam z macierzynskiego wrocic 1 grudnia, ale jeszcze ma prawie caly urlop wypoczynkowy, wiec do pracy wroce w styczniu. Wiec spedze troszke czasu bez mojego m...musze nadelektowac sie mieszkankiem

)) A pracy w PL jednak nie przyjme

(
Ale i Ty roszke posiedzisz w PL

) Wracasz po sylwestrze?
Mamunia2 gdzie wynajeliscie mieszkanko? Duzo placicie? Bo my bedziemy tez czegos szukac...Wiem ze z councilu to ze stratford kieruja cie az do long marston, tam ostatnio dostalo kilka osob, totalne zadupie

)
Tak, przepulkina sie uspokoila, ale dlatego, ze malemu nie podaje wielu produktow, ktore moglby juz jesc. Poza tym mam wrazenie, ze miesnie bardziej mu sie zrosly i jak juz mu wyjdzie, to jest strasznie mala w porownaniu do tego co bylo wczesniej.
Skoro postanowilismy, jeszcze wrocic na troch do UK, bo w PL za taka kase jaka mi oferowali nie da sie przezyc, to moze zdecyduje sie na 2 szkraba....maz mnie namawia...ale nie wiem. Ale z drugiej strony tak glupio w pracy byc znowu w ciazy i isc na kolejny macierzynski...