reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Dopiero przeczytałam, że pixi zaczęła rodzić, mam nadzieję kochana, że już po wszystkim:tak:, jednak mimo wszystko nadal trzymam kciuki. powodzenia!!!
kamilalopez- tak jak dziewczyny już ci napisały trzeba od razu zgłaszać każdą zmianę:tak:.
A my dzisiaj wybralismy się na zakupki, bo mężus ma 2 dni wolne, no i chłopcy przeszli samych siebie, szczególnie Alus dał popalić:szok:, byli nieznosni od samego wyjscia z domu, więc wrócilismy padnięci, normalnie jak po bitwie:-D, a do tego nie kupiłam jeszcze maluchom nic na mikołajki:no:.

reklama
dziekuje wam kochane ze trzymacie kciuki:tak:.Ja niestety dalej w bolach okropnych:no:.Ok 11 pojechalismy znow do szpitala bo skurcze byly co 2 min ok 40 sekund no i juz bylam na porodowce,dostalam tabletki przeciwbolowe bo podobno na tym etapie porodu tylko to mozna i tak meczylam sie do 16 i potem ....skurcze przeszly:szok::szok:.No i tym sposobem jestem znowu w domu znow mam bole potworne ale tym razem mam czekac na naprawde mocne i regularne.Mam dosc.Ile to jeszcze potrwa zanim dzidzia sie zdecyduje wyjsc?Padam z nog,strasznie mnie wymeczyly te skurcze. Ale obsluga w szpitalu naprawde super:tak:.caly czas ktos przychodzi i pyta jak sie czujesz:tak:
.ide do wanny sie pomoczyc i sprobuje sie choc troche zdrzemnac bo pewnie czeka mnie meczaca noc

pixi gorąca kąpiel i spacer i kąpiel i spacer i znowu kąpiel i spacer mi to bardzo pomogło i po 3 dniach skurczy urodziąłm po takiej własnie "miksturce relaksu" trzymam kciuki

myleene ja myslałam,że to miesięcznie 150,wybacz nie doczytałam dokładnie:zawstydzona/y:,u nas tez w granicach 600-700/miesiąc

Pixi,

ja też dalej trzymam kciuki, może po tej kąpieli coś się ruszy, postaraj się wyciszyć i nie myśleć tylko o tym, chociaż na pewno nie jest Ci łatwo, no i ból tez robi swoje..
Dasz radę, jesteś dzielna kobita, to już finisz :tak:

reklama
A ja nie obstawiam, co ma być to będzie :tak: Życzę tylko Pixi, by jak najszybciej i najmniej boleśnie ;-)

Moja pannica przeszła dziś samą siebie, zasnęła dopiero o 22 :wściekła/y::wściekła/y:
Jestem padnięta.. Wypiję jeszcze tylko mleko z miodem i idę spać.

Do góry