reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

No niestety po świętach. Trochę pozwiedzaliśmy Londyn, dobrze że nie lało. Męczące miasto i nie chciałabym tam mieszkać, ale podoba mi się.
Myeleene ucałuj małego od cioć z forum.
Kamilalopez no właśnie skrobnij coś jak tam się urządziłaś i w ogóle jak Ci tam.

reklama
Kingusia,

ślicznie wyglądacie Ty i kruszynka, a jaka Ona już duża jest :tak::-)

ropucha,

ja też bym tam nie chciała mieszkać, brr...przerażają mnie takie gigantyczne, hałaśliwe metropolie :baffled:

Ja zrobiłam pranko, zaliczyłam zakupy i spacer z dziewczynami, przyszłam do domu padnięta jak nie wiem :zawstydzona/y: Teraz piszę z Wami i dojadam resztki świątecznej sałatki :-D

witam ciezarne w UK :)))
mozna sie dolaczyc?
jak fajnie, ze jest ten watek, bo czuje sie bardzo zagubiona. mam nadzieje, ze wasze doswiadczenie mi pomoze. ogolnie nie narzekam na opieke medyczna w UK, ale przyzwyczajenia z polski oraz doswiadczenia moich "polskich" ciezarnych przyjaciolek (dluga lista lekow, usg min. co dwa tygodnie, L4 od poczatku ciazy etc) robia swoje i nie zawsze jestem pewna czy wszystko jest ok. w sumie dobrze, ze na poczatku ciazy mialam niewielkie komplikacje, bo mialam juz kilka usg, widzialam maluszka i wiem, ze wsio ok, a inaczej musialabym jeszcze czekac pare tygodni na jakakolwiek informacje.
jutro mam pierwsze spotkanie z polozna i dluga liste pytan do niej... zobaczymy czy rozwieje moje watpliwosci...

Hejka po swietach :happy2:

kingusia jaka slodka mala :tak:a zostalo Ci cos po ciazy kg ?bo nie wiem jak wygladalas przed ;-)

Maureen jak sie czujesz ??brzusio spory juz pewnie co ??

kahaaa Witaj :happy2:

Maureen to Ty masz jeszcze sałatkę świąteczną?:szok: Ale Ci zazdroszczę moja ledwo dotrwała do świątecznego śniadania, tak próbowałam w sobotę.:-)
Kachaa witaj, na który miesiąc masz termin?

Hej, hej. Właśnie dołączam do grona mam na wyspach. Jestem przyszła mamą i razem z mężem w przyszłym tygodniu wyprowadzamy się do UK.

kahaaa, Joaśka20,

witamy na naszym wątku, napiszcie coś więcej o sobie :tak::-)

Vanilka,

ano spory, ale i tak jestem zadowolona, bo mniejszy niż przy obu poprzednich ciążach :-D

ropucha,

ano tak jak pisałam - dojadałam resztki :-D A sałatki zostało, bo była pózno robiona ;-)

kamilalopez,

hej, hej, kochana, gdzie nam znikłaś ??? Mam nadzieje, że wszystko u Ciebie w porządku.. Odezwij się, bo się martwimy.

Hm...idę poszperać w lodówce :zawstydzona/y::-D

Dzien dobry Kobietki

Widze ze u Was tak jak u mnie swieta minely szybko i spokojnie :tak:

Witam nowe mamusie i oczywiscie Gratuluje zgadzam sie z Maureen napiszcie cos o sobie :-)

Kamilalopez czekamy na wiesci

Kingusia zdjecia super nie martw sie figura po ciazy chyba kazda z nas tak wygladala nawet sie nie obejrzysz a wszystko wroci do normy

Milego dnia

reklama
Czesc dziewczyny!
Jakoś tak ostatnio nie miałam chwili zeby do Was zajrzec....:zawstydzona/y:
Ciesze sie ze juz po swietach bo siedzielismy z mężem sami całe swieta przed telewizorem:-(
To dopiero 23 tydzien u mnie a mi już tak ciezko czasami...i ta potworna zgaga:no:W ogóle nie moge spac,macie może jakies sprawdzone metody na zgage?nie wiem juz co mam robic....I ogolnie jestem troche podlamana,bo przede mna jeszce 4 m-ce,a ja juz przytylam 8 kg!!!:wściekła/y:
Pozdrawiam wszystkie mamusie;-)Ide robic babke:-p

Do góry