• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A mnie właśnie spanie nie męczy. Jedynie wieczorem o 21 padam, ale zwykle tez tak miałam, jak wstaje rano do pracy. Ja za to od dwoch dni mam koszmarny humor, a raczej jego brak. Z M nie rozmawiam od wczoraj, wrócił do domu i od razu mi tv przelaczyc chcial ze niby mecz ma być. Zachował się jak cham... Gary pomyl dopiero dzisiaj, mam ochotę wywalić go z domu...

reklama
Zrobiłam Dzisiaj mielone z 15 kotletow mi wyszło tylko nam jakiś zwalony smak. Surowe mięso pachnialo plackami ziemniaczanymi a jak jadlam już do obiadu to jak wątróbka.... Już nie wiem co mogę jeść żeby mi smakowało bo tylko mielone mięso tolerowalam do tej pory....

Zrobiłam Dzisiaj mielone z 15 kotletow mi wyszło tylko nam jakiś zwalony smak. Surowe mięso pachnialo plackami ziemniaczanymi a jak jadlam już do obiadu to jak wątróbka.... Już nie wiem co mogę jeść żeby mi smakowało bo tylko mielone mięso tolerowalam do tej pory....
Ja tez jakos mielone jeszcze dziabałam, ale ostatnio dwie kolezanki przyniosły sobie do pracy i musialam siedzieć z workiem z obierkami ogórka na nosie bo myślałam ze padnę z tego smrodu.
A moje dziecko nie lubi bobu się chyba okazuje, wczoraj i dzis jest mi okropnie niedb po zjedzeniu :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry