• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sliczne.
A czemu zolty wybralas? Mialas miec tylko szary i miete?
Duzo placilas?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam ale Karolina(właścicielka) przekonała mnie do koloru i w końcu po wielu próbach łączenia ze sobą różnych wzorów i kolorów padło na żółty i zygzak, na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu no a mięta jest z gwiazdkami chociaż wygląda na zdjęciu bardziej na niebieski :p
Za całe zamówienie 125zł

Miałam ale Karolina(właścicielka) przekonała mnie do koloru i w końcu po wielu próbach łączenia ze sobą różnych wzorów i kolorów padło na żółty i zygzak, na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu no a mięta jest z gwiazdkami chociaż wygląda na zdjęciu bardziej na niebieski[emoji14]Za całe zamówienie 125zł
To malo, a tam masz 2 kocyki 50×75, jeden kocyk 100×75 i smycz do smoczka?

To malo, a tam masz 2 kocyki 50×75, jeden kocyk 100×75 i smycz do smoczka?

Nie nie, to jest kocyk i dwie płaskie poduszki i zawieszka do smoczka
Do poduszek też nie byłam przekonana ale tu znowu zostałam przekonana przez nią że jest to rewelacyjne wyjście i w wózku i w łóżeczku bo jak się dziecku uleje to brudzi poduszke a nie wózek czy prześcieradło, wrzucam poduszkę do pralki a nie cała pościel, sensowne :Dno i tym sposobem mam dwie :p

Nie nie, to jest kocyk i dwie płaskie poduszki i zawieszka do smoczka
Do poduszek też nie byłam przekonana ale tu znowu zostałam przekonana przez nią że jest to rewelacyjne wyjście i w wózku i w łóżeczku bo jak się dziecku uleje to brudzi poduszke a nie wózek czy prześcieradło, wrzucam poduszkę do pralki a nie cała pościel, sensowne :Dno i tym sposobem mam dwie :p
To czemu rak tanio wyszlo. Patrzylam ceny na ich stronie i kocyk 95 zl, poduszki po 20 zl i smycz 20zl.
Maja inne ceny niz na internecie?

W końcu się doczekałam,czekałam ponad 7 tygodni :-P
1477084234686.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477084234686.jpg
    1477084234686.jpg
    86,6 KB · Wyświetleń: 442
reklama
Nie lepiej bylo isc do sklepu i kupic, niz tyle czekac? Przeciez to tanie jak barszcz, a z naklejki nie bedziesz korzystac, tak kiedys pisalas[emoji12]

Nieee bo i tak nie będę tego używać ale uwielbiam takie gadżety dostawać :p
A dziś w szpitalu pierwsze co zauważyłam to paczki pampersow i niebieskie pudełka które dostajesz po porodzie :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry