Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój synek ma same maskotki pandy bo jak pokazałam mu książeczkę to oszalał na punkcie pandyTamtych pand nie zamawiam, bo napisalam pani maila, czy to zdjecie oddaje wiernie kolory, a pani mi odpisala ze takich info nie udziela, bo to zalezy od ustawienia matrycy i rozdzielczosci zdjecia. Na necie ogladalam zdjecia z innych sklepow i juz tamte pandy wygladaly paskudnie.
Wiec znow przeplace bo ten prawie dwa razy drozszy i jeszcze przesylka. No ale tak mi sie podoba ze musze go miec[emoji4]
Przyoszczedze na czyms innym.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie wiadomo czy to jelitowka, czy organizm sie oczyszcza przed porodem?Powiem tak dopoki nie zjem całej kanapki i nie wypije całej szklanki herbaty jest ok. Muszę pić drobnymi lyczkami stopniowo i jeść małe kesy to jest szansa że się nie po**** [emoji5]niestety że jestem już trochę spragniona zjadłam całą kanapkę i wypilam cala herbatę i niestety po 15 minutach koniec szczęścia. Dostałam wczoraj coś w saszetkach do picia 2x dziennie żeby rozpuścić i wypić niby przeciw biegunkowo ale nie wiem czy widzę jakąkolwiek poprawę...