• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój brzuch osiągnął niewyobrażalne rozmiary. Masakra, wczoraj zauważyłam kilka rozstępów na plecach, mimo że się oliwkuję codziennie. Ale przy takich rozmiarach, to nie da rady uniknąć. Fizycznie jestem w miarę, ale u mnie jeszcze się nie zapowiada, także 3 tygodnie jeszcze będę rosnąć ( albo i więcej)

reklama
Mój brzuch osiągnął niewyobrażalne rozmiary. Masakra, wczoraj zauważyłam kilka rozstępów na plecach, mimo że się oliwkuję codziennie. Ale przy takich rozmiarach, to nie da rady uniknąć. Fizycznie jestem w miarę, ale u mnie jeszcze się nie zapowiada, także 3 tygodnie jeszcze będę rosnąć ( albo i więcej)
U mnie odpukać żadnych rostepow, ale zobaczymy później :P
Zobaczymy czy w 2tyg brzuch mu jeszcze urośnie :D

Ja mam dopiero 25 tydzien, ale juz mam wrazenie, ze moj brzuch jest naprawde duzy. Nie wyobrazam sobie co to bedzie za 3 miesiace [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161123_094638.jpg
    20161123_094638.jpg
    690,6 KB · Wyświetleń: 137
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry