kasia_basia
Fanka BB :)
Co taka cisza? Nikt nie rodzi? Pisanka kiedy wychodzisz? Jak dziewczyny? Jak Ty się czujesz po cc?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja się czuje super. od razu w sumie po cc było ok. prócz nóg jak balony jest idealnie. znioslam te cc b dobrze. do dziś dostajemy przeciwbólowe wiec może dlatego. wyjdziemy jak mała osiągnie 2 kg narazie przestała spadać i waga jest 1879 a była 1900Co taka cisza? Nikt nie rodzi? Pisanka kiedy wychodzisz? Jak dziewczyny? Jak Ty się czujesz po cc?
Martka fajnie Ci wyszłyMoje pompony, pierwsze podejście, myślę ze nie są najgorsze
Pisanka super ze Db zniosłaś cc, oby jak najszybciej do domku ;*
Ja tez nie, ale przyznam się ze gdybym miala doczekać do porodu sn czyli powiedzmy do 19.12 to chyba juz tylko bym leżała. Ciężko mi juz bardzoTo co dziewczyny od pon zaczynamy rodzic tydzień po tygodniu
Nie mogę w to uwierzyć, że tak szybko zlecialo![]()

Miłej niedzieli.
Wow Wy zaraz rozwiązania a ja na początku tej drogi
Wczoraj zabrałam się za sprzątanie przed świętami , normalnie w ciągu jednego dnia posprzatalabym 3 łazienki, a wczoraj ledwo jedną skończyłam odpoczywałam przy tym ze trzy razy .
Też tak miałyscie już od początku u mnie dopiero 8 tydzień to ja nie wiem co będzie przy 8 miesiącu![]()
Ja praktycznie całymi dniami leżę, bo mi tak ciężko. Jeszcze jakbym musiała codziennie wchodzić i schodzić z 4 piętra to ja dziękuję. Może raz w tyg wyjdę z domu, bo nie daje radyJa tez nie, ale przyznam się ze gdybym miala doczekać do porodu sn czyli powiedzmy do 19.12 to chyba juz tylko bym leżała. Ciężko mi juz bardzo