• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Juz myslalam, ze cos sie dzieje [emoji33]

Wlasnie sobie przypomnialam, ze kolezanka, ktora urodizla miesiac temu dokldnie na tydzien przed porodem miala biegunki i sie okazalo, ze sie wlasnie organizm juz oczyszczal. A druga, ktora urodzila 2 tyg temu myslala, ze zlapala wirusa, bo caly weekend w lazience spedzila - urodzila we wtorek :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie wczoraj mnie ganialo ale raczej z tego ze cały dzień mnie żołądek bolał. No i u wujka Google trochę czytałam. No ale czekamy na spokojnie na wizyte :)

reklama
Mi sie dzisiaj pól nocy śniło, że jestem juz w szpitalu i czekam na cesarkę, a drugie pól, ze juz jest po. Nic nie pamiętałam, bo okazało się, ze mnie uśpili jakąś tabletka a dopiero pozniej wszelkie inne znieczulenia i wstalam z lozka od razu jak sie przebudziłam, po czym sie przeraziłam jak doszlo do mnie, ze przeciez po znieczuleniu w kręgosłup od razu nie można, bo mogą być bóle głowy. Okazało się że mala urodziła sie z zębami i dwiema brwiami połączonymi w jedna ...

Ja mam kilka kolezanek, ktore uzywaja i sa zadowolone. Zwlaszcza w lecie sa spoko, bo praktycznie nie odpazaja wiec dla mnie duzy plus. Ja na pewno kupie kilka i zoabczymy :)

Jeżeli dobrze pielegnujesz pupe to nawet w jednorazowych nie będzie odparzeń. My nie stosujemy żadnych kremów do pupy. Tylko ciepła woda i zasypka w pudrze i mały nigdy nawet zaczerwienienia nie miał. A urodzil się w najgorsze upaly

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli dobrze pielegnujesz pupe to nawet w jednorazowych nie będzie odparzeń. My nie stosujemy żadnych kremów do pupy. Tylko ciepła woda i zasypka w pudrze i mały nigdy nawet zaczerwienienia nie miał. A urodzil się w najgorsze upaly

A to juz kwestia indywidualna. Jedno dziecko bedzie mialo odparzenia od patrzenia na pampersa, inne bedzie mialo tylkek z azbestu i nic go nie ruszy :).

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie lato to temp 35C w dzien i ok 26-28C w nocy wiec mimo, ze mam zamiar dbac i uwazac to jednak mam obawy dlatego kupie kilka na probe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry