reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Choco hahaha właśnie takie były tłumaczenie męża ;-)
Kropek widać ze jest szary :-) ten nasz tez ma być szary :-) ale jaki kupimy to się okaże dopiero przy zakupie ;-)

Pewnie jej tak na telefonie otworzyło. My wybraliśmy neutralny kolor bo w razie czego żeby było dla drugiego dziecka a chxe do środka ożywiające dodatki jakiś kocyk do fotelika pod główkę poduszeczke motylka i mufke na ręce :) wiec jakieś kolorki i wzorki dziewczęce przemyce;)

Bettina to jest bebetto torino, wagowo standard nie powiem ci teeaz ale jak porowntwalismy to jak większość z tych lżejszych, bez kół chyba 6-7 z kołami 9 a z dużą buda chyba 13 ale mogę źle pamiętać My zwróciliśmy szczególną uwagę na regulowany amortyzator z tyłu przy kołach bp nie chcieliśmy żeby nam zabardzo Bujal a tu możesz w każdej chwili zablokować je nawet całkiem.

Bettina ja widziałam ten wozek o którym piszesz:) niestety na mnie nie zrobił takiego szału jak na zdj:( wogule bardzo ciężko go było upolować w jakimkolwiek sklepie ale cieszę się że udało mi się go zobaczyć bo ja osobiście byłabym rozczarowana nim jakby mi przyszedł do domu :( a szkoda bo piękna kolorystyka nam się ren marynarski podobał :(

reklama
jak się okaże, że po obejrzeniu na żywo nie będzie nam pasował to masakra, znowu od nowa trzeba będzie przeglądać :szok:
Nie zrobił szału na was pod kątem wizualnym czy funkcjonalnym?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry