reklama

Ciezarowki na zakupach

Bettina my jakiś czas temu jak zmieniliśmy samochody to ja w ciąży jeszcze nie byłam ale mąż patrzył właśnie na to żeby z isofixem było bo to wygoda no i stawiamy na bezpieczeństwo ale wiadomo ze pod fotel specjalnie nikt auta nie zmienia i ze na pasy tez są dobre tylko to zapinanie... wiem jak siostrzenice porwała na basen to myślałam że oszaleje przy zapinaniu jej fotelika...cała mokra byłam od kombinowania przy tym ;)

reklama
No właśnie my auto zmieniliśmy jakoś po 2 tygodniach jak się dowiedzieliśmy, że w ciąży jestem, no i okoliczności spowodowały, że combi. Tylko wtedy nie miałam zielonego pojęcia, że coś takiego jak isofix istnieje ;-)
Poradzimy sobie bez tego, wiadomo. :tak:
Zazdroszczę tylko tego, że nie będziecie się motać z pasami :-D

Bettina jak nie masz isofixu mozesz kupic baze na pasy. Wtedy wpinasz i wypinasz sam fotel w baze, a baza jest przypieta na stale pasami. Ja mam po starszej fotelik bez bazy i jednak zdecydowalam, ze nawet na te pare miesiacy chce nowy z baza, bo nie bede sie szarpac z tymi pasami. Tym bardziej, ze robie teraz za kierowce corki, woze ja do przedszkola, na treningi i pewnie po porodzie za bardzo sie to nie zmieni. Zmieni o tyle, ze jeszcze mala bede targac wszedzie ;-)

Kropek zmibilizowałaś mnie i przywlokłam foteliki z mamą. Baza została na dole, nie dałabym rady wziąć.
Oto nasze:

Załączniki

• 1446895763234.jpg
    1446895763234.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 100
  • 1446895771452.jpg
    1446895771452.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 101
  • 1446895781383.jpg
    1446895781383.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 89
reklama