reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Carolajna ja np moja corke ubieram w rozne kolory, unikam rozu bo bo to dluga historia a ludzie mysla ze to chłopiec :) i nie wazne ze Beda aplikacje z dziewczynkami, brokaty, falbanki czy kokardki :) nie jest ubrana na rozowo to nie dziewczynka :)

Takze mam nadzieje ze rozumiesz :) a Twoj kombinezon wg mnie nadaje sie zarowno dla chłopca jak i dla dziewczynki :) jest taki uniwersalny :)

I ja trafiłam na kombinezonik ;-) za jedyne 20 zł ;-)

Załączniki

• 1440686429254.jpg
    1440686429254.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 92
  • 1440686445862.jpg
    1440686445862.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 86
Carolajna ten kombinezon tu na zdjęciu wygląda jak różowy i chyba stąd te niedomówienia o płci :-D Może nie róż taki baby pink, ale ciemniejszy. No na pewno nie jak czerwony. Pewnie światło tak padło :-) Śliczne rzeczy kupiłaś!!! :-)

Bozienko fantastyczne ubranka!!! To używane? Kurcze, ja bym chciała umieć grzebać w sekondhandach. Serio! Nie umiem. Nie mam czasu też na to. Nie chce mi się śledzić aukcji w necie....a szkoda, bo wiem,że piękne rzeczy można używane kupić :-)

reklama
No dokładnie, może mam coś z kolorami na kompie ale u mnie jest różowy :))
Bozienka super kombinezon, ja miałam podobny dla Vivianki i był niezawodny
kr0pek świetne :D

Do góry