reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciężka sprawa

• Starter tematu guest-1738525525
  • Rozpoczęty
Chodzi mi o to, że dwójka dzieci- dziecko wasze plus on bo sam jest dzieckiem.
Prace ma u Ciebie w firmie, mieszkanie ma- Twoje.
I teraz pomyśl, że coś pójdzie nie tak. Z firmy wiadomo, zrobi wypad zaraz. Z mieszkania też. Fajny taki niewyplacalny tatuś🙂
A ty zostaniesz ze swoim marzeniem(dzieckiem) sama. Nie wiem dla kogo to wymarzone zycie- dla samotnej matki, czy dziecka z niepełnej rodziny bo mama miała kaprys posiadać dziecko z byle kim aby mieć tylko.
zrozumialam to . Oczywiście zdaję sobie sprawę że może coś pójsc nie tak ale są dwie strony medalu i nie zawsze musi być ten najgorszy scenariusz .on ma plan na swoją pracę ale jak się do mnie przeprowadzi to musi stanąć na nogi i działać w swoim żywiole na który ma plan od czegoś trzeba zacząć

reklama
Jeżeli Twoim JEDYNYM celem jest dziecko, to jest to bardzo nie halo i jest to przepis na wielka katastforę i terapię w przyszłosci dla tego dziecka.

Wiesz, ze to przepis na naprawdę wielka katastrofę?
jedynym celem Jezu nie wiem nie rozumiesz chciała bym stworzyć z nim rodzice mam cele poboczne związane z moim hobby ale jest i marzenie pracuje zyje i spełniam się w swoim hobby i czuję się gotowa na zostanie matką to takie złe...

Ze tak przypomnę Ci to, co sama napisalaś:

No to nie brzmi jak gotowość do macierzyństwa, tylko jak obsesja. A wciąganie w to 18latka jest powalone.
no bo jest to moje jedyne pragnienie bo jestem spełniona w innych aspektach życia ale ciągle spełniam się w różnych rzeczach

[QUOTE="Lilka2304, post: 25431834, member: 19142
zrozumialam to . Oczywiście zdaję sobie sprawę że może coś pójsc nie tak ale są dwie strony medalu i nie zawsze musi być ten najgorszy scenariusz .on ma plan na swoją pracę ale jak się do mnie przeprowadzi to musi stanąć na nogi i działać w swoim żywiole na który ma plan od czegoś trzeba zacząć
[/QUOTE]
Hm... To w zasadzie czego oczekujesz od tego forum? Że Ci przytakniemy i powiemy, że to zajebiscie, że ty przed trzydziestką, możnaby powiedzieć, że dojrzała rozsądna kobieta chce mieć dziecko i bawić się w dom z nastolatkiem?

Dla mnie to głupi pomysł. Kupcie sobie pieska może najpierw i zobaczcie czy obowiązki zwiazane z psem was nie przerosną.

W poprzednim związku piszesz, że straciliście uniesienia itd. Uwierz mi, za dużo uniesień przy niemowlaku z kolkami itd też nie będziecie mieć 😅
Ja mając 18 lat chciałabym zarabiać na własne przyjemności i imprezy😂

reklama
[QUOTE="Lilka2304, post: 25431834, member: 19142
Hm... To w zasadzie czego oczekujesz od tego forum? Że Ci przytakniemy i powiemy, że to zajebiscie, że ty przed trzydziestką, możnaby powiedzieć, że dojrzała rozsądna kobieta chce mieć dziecko i bawić się w dom z nastolatkiem?

Dla mnie to głupi pomysł. Kupcie sobie pieska może najpierw i zobaczcie czy obowiązki zwiazane z psem was nie przerosną.

W poprzednim związku piszesz, że straciliście uniesienia itd. Uwierz mi, za dużo uniesień przy niemowlaku z kolkami itd też nie będziecie mieć 😅
Ja mając 18 lat chciałabym zarabiać na własne przyjemności i imprezy😂
[/QUOTE]
no ale nie każdy chce chodzić na imprezy i ja i chłopak spełniamy się w naszych hobby które nas połączyło i tak mamy też psa. Którym się zajmujemy

Do góry