reklama

Ciuszki ciążowe

Dziś po wizycie odwiedziłam centrum handlowe i w Orsay wypatrzyłam fajne jeansy takie za kolano zakończone mankietem, cieniutkie, super na lato i nie ciążowe, ale z dużym miękkim mankietem powyżej bioder (zamiast tradycyjnego paska). Muszę wrzucić jakąś poglądową fotkę, bo nie wiem czy wiecie o co chodzi. Kosztowały 80zł więc nie tak dużo i można je na 100% po ciąży wynosić, bo nie są ciążowe typowo. Kupiłam rozmiar 36 dla siebie i miejsca na brzuch jest dość. Może ktoś tutaj będzie miał ochotę na zakup, zaraz znajdę jakieś foto.

IMG_0009.JPGIMG_0008.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś po wizycie odwiedziłam centrum handlowe i w Orsey wypatrzyłam fajne jeansy takie za kolano zakończone mankietem, cieniutkie, super na lato i nie ciążowe, ale z dużym miękkim mankietem powyżej bioder (zamiast tradycyjnego paska). Muszę wrzucić jakąś poglądową fotkę, bo nie wiem czy wiecie o co chodzi. Kosztowały 80zł więc nie tak dużo i można je na 100% po ciąży wynosić, bo nie są ciążowe typowo. Kupiłam rozmiar 36 dla siebie i miejsca na brzuch jest dość. Może ktoś tutaj będzie miał ochotę na zakup, zaraz znajdę jakieś foto.

Poszukaj,poszukaj... :-) ja wygrałam jakąś akcję ze sztruksowymi, czarnymi spodniami... bez tej gumy tylko z boku rozciągane... nie mogę się doczekać czy dobre no i ładne :-D:-D wydałam uwaga : były nowe 9,50 zł za spodnie i 10 zł za przesyłkę... :-)

Tonya - gdzie zdjęcie?nic nie widzę! o już widzę...to takie 3/4 spodnie? pięknie się prezentują no i słodki brzuszek masz :-)

Hahaha :-) zaszalałam normalnie :-D:-D:-D:-D:-D

Ale w Orsay nie mają ciuchów ciążowych, a pas nie jest taki szeroki i rozciągliwy jak normalnie (jak brzuch urośnie to go będę wywijać na biodra)...normalnych ciążowych nie da się nosić po ciąży bo ten pas denerwuje, a te portki jak najbardziej będę nosić za rok (o ile w nie wejdę ;-))

Zresztą ciążowe czy nie, są fajne :-)

reklama
Ale w Orsay nie mają ciuchów ciążowych, a pas nie jest taki szeroki i rozciągliwy jak normalnie (jak brzuch urośnie to go będę wywijać na biodra)...normalnych ciążowych nie da się nosić po ciąży bo ten pas denerwuje, a te portki jak najbardziej będę nosić za rok (o ile w nie wejdę ;-))

Zresztą ciążowe czy nie, są fajne :-)

Tonya, nie widziałam jeszcze spodni "nieciążowych" z takim pasem, ale może się nie znam;-) Są super, sama chętnie takie bym kupiła:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry