reklama
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
ja mam 3. Ale do porodu dostaję i tak szpitalną (i wcale nie zamierzam upierać się na swoją, niech ich się brudzi
). A potem na pewno będą mnie częstować tymi swoimi do połowy dupy, bez sznureczków albo coś
. I w 1 dobie pewnie skorzystam, bo leciało ze mnie jak z kranu. A potem jak już psychicznie i fizycznie do siebie dojdę to się przebiorę. Mi jedna nie starczała na 1 dobę. Zużywałam 2-3 (szpitalne). Ale to dlatego że 1. krwawiłam okropnie, 2. było mega gorąco, a po prysznicu nie potrafię ubrać tego samego.

aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Taycia ja mialam do porodu nowiusienka koszule i nadal ja mam bo nawet jej nie pobrudzilam;-)a po porodzie to mialam zwykla pizame spodnie i gora jak dla mnie wygodniejsze do karmienia bylo
ale to rzecz gustu:-)ja nie kupowalam zednej specjalnej nawet staniki mialam zwykle i mi to nie przeszkadzalo
aaaa no i mnie sie udalo urodzic i uniknac jakiegokolwiek szycia:-)nie mialam zadnego szwa wewnetrznego i zewnetrznego bo nawet nie peklam
ciekawe czy tym razem mi sie uda
aaaa no i mnie sie udalo urodzic i uniknac jakiegokolwiek szycia:-)nie mialam zadnego szwa wewnetrznego i zewnetrznego bo nawet nie peklam

Ostatnia edycja:
mucha_nie_siada
aga, jak to nie ubrudziłaś?:O
Właśnie otworzyłam zdjęcie jak Li leży mi na brzuchu po porodzie jeszcze z pępowiną... To przecież jest krwawa masakra!
Właśnie otworzyłam zdjęcie jak Li leży mi na brzuchu po porodzie jeszcze z pępowiną... To przecież jest krwawa masakra!
U mnie do porodu dają. Kupiła jedną stricte do karmienia i 2 mam takie na ramiączkach- ramiączko zrzucę i mogę karmić...
ja mam tak samo
aga_irlandia
ano jakos speclanie nie wybrudzilam
podczas porodu pociagnieta byla do gory a jak mialam mala pod koszula zaraz po porodzie to tez jakos nie specjalnie brudna ona byla;-)tak czy inaczej,po porodzie i tak ubralam sie w pizame ze spodniami ,no ale nam tu nikt w gacie nie zaglada hahahah.....no i jak wsio ok to po dobie do domku
wiec ja i tak nie zamierzam brac za duzo,bo w razie co zawsze maz moze doniesc jak cos trzeba
aaaaa no i ja nie krwawilam jakos bardzo mocno po porodzie ...okolo 2 tyg lekkiego plamienia bylo a po 3-4 tyg od porodu sexik juz byl;-)no ale to indywizualna sprawa.....i tak jak mowie, bez szycia byla wogole wiec to tez inaczej

aaaaa no i ja nie krwawilam jakos bardzo mocno po porodzie ...okolo 2 tyg lekkiego plamienia bylo a po 3-4 tyg od porodu sexik juz byl;-)no ale to indywizualna sprawa.....i tak jak mowie, bez szycia byla wogole wiec to tez inaczej
aga_irlandia
mucha_nie_siada
reklama
arriva1
Zaciekawiona BB
Ale zdjęcie SUPER! Ja sobie kupilam jedna koszule w realu ;-) za 40 zł, a dwie mam od mojej mamy, bo je kupila jak ostatnio w szpitalu była, a że są w zasadzie jak nowe, to myśle że będą ok! Gorsza sprawa była z ciuchami wyjsciowymi , bo mielismy az dwa wesela, i to w dodatku w bliskiej rodzinie, wiec trzeba bylo az dwie kreacje, a do tego jeszcze obrona magisterki! A ze niestety moja waga wyjsciowa ciazowa dosc duza no to musiałam takie namioty zakupić ;-) No i musiałam wydać chyba ze 600 zł na 3 głupie kreacje! Normalnie zawsze na wyprzedażach kupuje albo w szmateksach, no ale na wesele i na magisterke nic nie moglam znaleźć w moi rozmiarze. Niby ciuchy fajne ale do tej pory nie moge przeżałować ;-) Mam nadzieje ze jak bede jeszcze ogromniasta po ciazy, to tez sie do czegos przydadza!
Mucha, z tego co widze to jedna koszula chyba na straty powinna byc przeznaczona ;-) Ale zdjecie niesamowite!