Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). A potem na pewno będą mnie częstować tymi swoimi do połowy dupy, bez sznureczków albo coś
. I w 1 dobie pewnie skorzystam, bo leciało ze mnie jak z kranu. A potem jak już psychicznie i fizycznie do siebie dojdę to się przebiorę. Mi jedna nie starczała na 1 dobę. Zużywałam 2-3 (szpitalne). Ale to dlatego że 1. krwawiłam okropnie, 2. było mega gorąco, a po prysznicu nie potrafię ubrać tego samego.
ciekawe czy tym razem mi sie uda
U mnie do porodu dają. Kupiła jedną stricte do karmienia i 2 mam takie na ramiączkach- ramiączko zrzucę i mogę karmić...
podczas porodu pociagnieta byla do gory a jak mialam mala pod koszula zaraz po porodzie to tez jakos nie specjalnie brudna ona byla;-)tak czy inaczej,po porodzie i tak ubralam sie w pizame ze spodniami ,no ale nam tu nikt w gacie nie zaglada hahahah.....no i jak wsio ok to po dobie do domku
wiec ja i tak nie zamierzam brac za duzo,bo w razie co zawsze maz moze doniesc jak cos trzeba