reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
sliczne te wszystkie ubranka:tak:takie malusie :-)ja musze wszystko kupic nowe bo po domku to mam ciuszki po Aryanku ale tak na wyjscie to nic :-pnarazie zakupilam tylko dwa sliniaczki i szczoteczke do wlosow w kolorze rozowym;-):-)

Taki tez widzialam napewno na Allegro wiec zobacz ile tam kosztuje...A nie kupujesz w koncu wozka ktory ma juz fotelik w komplecie lub ktory ma mozliwosc zamontowania fotelika? Bo to jest wazne dla niektorych...

iwonka o mojej sytuacji z wozkiem pisalam duzo wczesniej. Sasiadka ma synka poltora roczku ktory buntowal sie przeciw wozkowi, a i ona nie nalegala wiec miala go troche w gondoli a spacerowki wogole nie uzywala. Wozek nalezy do tych wielofunkcyjnych ale jest praktycznie nowy i bardzo ladny chce ona za niego 300zl wiec pod koniec zimy a moze i wiosna kupimy poprostu jakas fajna spaceroweczke. teraz kupimy fotelik ten, no apuzniej wiadomo zmienimy na wiekszy ale taka kolej rzeczy :-) mysle ze rozwiazanie est calkiem sensowne z tym wozkiem jak go bede juz miala zrobie fotusie i wstawie napewno :-)

reklama
a wiesz ze to prawda ja czasami chce napisac i zdarza sie ze mysle kurcze to ona o tym kiedys pisala czy nie hmmmmm...:-)

Do góry