reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Ja mam dwa modele, taki jak wkleiła szopek i kilka modeli starszy, też mam go ładnych pare lat i oba działają bez zastrzeżeń, moja skóra już się tak przyzwyczaiła, że depiluję całe nogi bez bólu, ale jak się w wakacje "zapuściłam" i kilka razy ogoliłam nogi zwykłą maszynką, włosy odrastały po jednym dniu i coraz to grubsze, po miesiącu usiadłam z depilatorem i trochę bolało, ale przeżyłam :tak:;-):-)

reklama
Ostatnio będąc w IKEA kupiłam Amelci komplecik miseczek, talerzyków, kubeczków i sztućców, nagle moje dziecko, które chętnie jadło, ale zblendowane zaczęło jeść wszystko co się jej da i to samo...

Załączniki

• miseczka.jpg
    miseczka.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 33
  • talerz.jpg
    talerz.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 43
  • kubek.jpg
    kubek.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 35
  • sztuće.jpg
    sztuće.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 41
Dotkass- ładne naczynka.
Ja kupiłam Mikutkowi talerzyk na kanapki i inne niegorące dania- podstawka pod kwiatek( 1,40 zł ). Bo były takie ładne a talerzyki w sklepie to mnie nie porwały. Mamy oczywiście zwykłe dziecięce na ciepłe rzeczy :sorry:
mm- jestem w szoku, krzesła mi sie podobają a i owszem.Tak myślę właśnie w jakim stadium wzbogacenia musiałbym być żeby je kupić. Tylko bogata czy już niewiarygodnie bogata.Zamiast butów z węża, torby ze strusia, plastikowe krzesełko da dziecka.:tak:

mm, :szok: jakiś żart z tą ceną za krzesełko dla dziecka...hmmmm, tak sobie myślę, że one są może robione z jakiegoś marmurowego plastiku (oczywiście, żart, bo o czymś takim nigdy nie słyszałam) czy coś, bo cena kosmos :no:, chyba nie dałabym tyle nawet, gdybym "srała kasą", fajne są fakt, ale za te pieniądze można by znaleźć coś porządniejszego :no:

reklama
Za taką kasę można kupić wiele rzeczy ale tu chodzi o design, zapewne design + reklama + nazwisko projektanta.
Ja np. (chyba z racji zawodu ) jestem w stanie zrozumieć, ze ktoś kupuje jakiś horrendalnie drogi przedmiot tylko dla stylistyki. Jak kogos stać to czemu nie.
Ktoś kupuje całe mieszkanie średnio drogich mebli, ktoś sobie walnie 2 krzesła za tysiąc pięćset a resztę nakupuje na allegro używki albo w jakiś jysk czy brw.

Zresztą cena tych krzeseł mnie aż tak bardzo nie szokuje, bo widziałam tak abstrakcyjnie drogie lampy, ze mi się w głowie nie mieściło. Krzesła to przy tym plastiki za pół ceny.
doszukałam:
http://www.deco24.pl/Lampa_Once_in_the_blue-177.html

zapewnie podróba( wersja dla dorosłych) http://www.swistak.pl/a5176067,CZERWONY-FOTEL-KRZESLO-biuro-salon-PROMOCJA-.html

Ostatnia edycja:
Do góry