reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Szopek do swiat bliziutko,tylko patrzec jak zaraz beda,bujak dobra rzecz my tez mamy i Vanesska do tej pory sie buja.Co do choinki to hmm ,no wlasnie,Chcialabym miec duza.....ale przy Klaudii faktycznie chyba nie wypali ten numer .

Ma ktoras te wyskakujace pileczki?

Lub te w wersji duuuuuzo tanszej?

reklama
Iwonka, wydaje mi się , ze mm kiedyś pokazywała taką fontannę

a u nas pod choinkę będą chyba klocki bo Mati już teraz buduje z nich dom i trzeba by mu dokupić jeszcze z jeden komplet... codziennie mniej więcej w porze Brzyduli (niestety) Mati ciągnie mnie za rękę, woła mamamamaaaaa dommm rozkłada sobie kocyk siada i bierze się do budowania, sadzenia drzewek itp. ja nie musze mu pomagać, mam siedzieć i podziwiać...:szok::tak:

Ostatnia edycja:
Ja tez kupie ta tansza wersje tych pileczek,a pytalam czyznacie bo moja starsza corka powiedziala ze to fajne i by chciala miec:tak::-D wiec kupie beda mialy obie zabawe.

Mm nie otwiera mi sie ten link

Iwonko juz poprawilam i link dziala.
Ja to robisz ,ze jak wklejasz link to jest napis np pileczki a nie dluga nazwa strony??
W mojej poczcie wiem jak to sie zmienia ale nie wiem jak na bb :-(

Otworzylam,mamy te klocki tez:tak:kupilam je kiedys Vanessce,one sa naprawde duze:tak:,tylko te okna i drzewa nam sie pogubily:sorry:.My zamiast tych elementow z dachem mamy taki jakby tor wyscigowy i budujemy taki wysoki zjazd dla malych samochodzikow:-D ulubiona zabawa Klaudii :-)

Dostaly tez klocki w takim pojemniku fajnym z serii LEGO Duplo,tez sa fajne ...

Mysle tez nad taka kolejka ,bo obie uwielbiaja pociagi. a kolejki zadnej jeszcze sie nie dorobilismy.

Ostatnia edycja:
mm - kupujesz link ( np aukcji) a potem na bb w okienku odpowiedzi zaznaczasz slowo np.chicco modo i klikasz tą ikonkę dodaj link , ta ze światem i łańcuchem ( albo nie wiem co to jest : drugi rząd ,11 z lewej).
Ja bym chciał Miku dokupić właśnie takie klocki: chicco modo, ale trudno je dostać a jak już ktoś się wyprzedaje to ja nie mam kasy.:-(

Miku ma podobne klocki jak Mati ale słabo się rozczepiają, chyba jakieś felerne kupiłam. Ja to bym sobie musiała potestować w sklepie jak śmigają, ale zawsze zapieczętowane na amen, jak szynka w puszce.
Te krawędzie są nierówne i cieżko " chodzą". My z P. je nawet rozćwiczalismy , wyglądało to jak reklama zelmera ( ta z testami wytrzymałości). Siedzimy, oglądamy film i zczepiamy, rozczepiamy klocki, żeby się wyrobiły. Lepiej już ale jeszcze nie to co oczekiwałam.
To zależy z jakiego są plastiku. Napiszcie dziewczyny jak one " chodzą". Na niektórych zdjęciach wyglądają to takie zlepsiejszego plastiku jak chicco modo a na niektórych z takiego szajsowego jak te nasze, wiec nie wiem czym się sugerować.

Szopek te klocki z linku MM dobrze sie rozczepiaja,Klaudia sobie dobrze radzi :tak::tak::tak:(poprawilam na dobrze bo specjalnie teraz poszlam sie bawic z dziecmi tymi klockami i sa bez zarzutu.),tak jak i klocki LEGO Duplo,Ajjjjjjjjjj zle napisalam wczesniej:-p,my nie mamy lego duplo:sorry: ,tylko Quatro:tak: dla dzieci w wieku 1-3 lata:tak::-)(bo duplo chyba od 2 lat.)
a dokladnie ten zestaw tylko w pudelku fajnym plastikowym:tak:
jak na aukcjach tych.........Malo tego jest :sorry:

EDIT:

Te tez klocki fajne,jak ktos nie ma stolika

EDIT:

A jak ktos ma stolik edukacyjny chicco to do niego moze pasuja te klocki co pisala o nich Szopek,te chicco modo.......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry