mm - kupujesz link ( np aukcji) a potem na bb w okienku odpowiedzi zaznaczasz slowo np.
chicco modo i klikasz tą ikonkę dodaj link , ta ze światem i łańcuchem ( albo nie wiem co to jest : drugi rząd ,11 z lewej).
Ja bym chciał Miku dokupić właśnie takie klocki: chicco modo, ale trudno je dostać a jak już ktoś się wyprzedaje to ja nie mam kasy.:-(
Miku ma
podobne klocki jak Mati ale słabo się rozczepiają, chyba jakieś felerne kupiłam. Ja to bym sobie musiała potestować w sklepie jak śmigają, ale zawsze zapieczętowane na amen, jak szynka w puszce.
Te krawędzie są nierówne i cieżko " chodzą". My z P. je nawet rozćwiczalismy , wyglądało to jak reklama zelmera ( ta z testami wytrzymałości). Siedzimy, oglądamy film i zczepiamy, rozczepiamy klocki, żeby się wyrobiły. Lepiej już ale jeszcze nie to co oczekiwałam.
To zależy z jakiego są plastiku. Napiszcie dziewczyny jak one " chodzą". Na niektórych zdjęciach wyglądają to takie zlepsiejszego plastiku jak chicco modo a na niektórych z takiego szajsowego jak te nasze, wiec nie wiem czym się sugerować.