reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Wywaliło mi posta,orzesz ty...
więc w skrócie:
Polka- ekstra kombinezonik
mm- biznesy kręcisz:tak:

Ja dziś w ramach terapii po wizytach w urzędach kupiłam dwa kombinezony.

( korzystam ze zdjęcia znalezionego na allegro) mój kombinezon jest niebieski i zapłaciłam za niego 3 zł z groszami

oraz

który kosztował mnie 5 zł z groszami.

Ten pierwszy jest taki bardziej wiosenno jesienny, a jeansowy super zimówka.

Tak to rozumiem:tak:.

No Szopek widze,ze Ty dzis tez jak ja wydalas kupe kasy na ubrania dla dziecka :-D

Moj rekord cenowy to sweterek dla Ani za 70 groszy :-)

No Szopek widze,ze Ty dzis tez jak ja wydalas kupe kasy na ubrania dla dziecka :-D

Moj rekord cenowy to sweterek dla Ani za 70 groszy :-)

Chociaż często się odkupuję na ciucholu to byłam w przypadku kombinezoników zaskoczona. Bo to i trudniej spotkać i akurat jakieś ładne a nie w ciapki z marszczeniami.

2 tyg. temu kupiłam sobie płaszcz na zimę, 10 zł ale okazyjnie bo facet ( w zastępstwie żony na kasie) zgadywał cenę, nie chciało mu się ważyć , bo musiałby na kalkulatorku potem policzyć:tak:

kolor taki jak na 2 zd

Ostatnia edycja:

miku5022640x480kf4.jpg
miku50265486027ev8.jpg

szopek !!! nie skomentuje tego ..ale ty wiesz co chciałabym napisać :ninja2:

Przesliczny plaszczyk i wyglada jak nowy:) Ach dziewczyny, bizneswoman z was sa. Ja jakos nie moge sie przemoc, zeby na aukcjach kupowac, mam wrazenie, ze przyjdzie mi albo cos innego albo zly rozmiar:/

Przesliczny plaszczyk i wyglada jak nowy:) Ach dziewczyny, bizneswoman z was sa. Ja jakos nie moge sie przemoc, zeby na aukcjach kupowac, mam wrazenie, ze przyjdzie mi albo cos innego albo zly rozmiar:/

:tak:Dlatego wolę ciuchol. W Londynie są super second handy ( jesteś w raju ciucholowym).
Na allegro zamawiam odbitki zdjęć. Kupiłam rolety do okien ( ryzyk fizyk bo ekran monitora przekłamuje kolory).

Nie kupiłabym komórki ani laptopa.
Bielizny też niestety nie ( a są śliczne komplety), bo muszę przymierzyć.

a wiesz, ze ja tu jeszcze ciuchlanda nie widzialam! Ani jednego! Za to w polsce mamy taki super z angileskimi rzeczami, wiekszosc nowe, wiec tam kupuje jak jestem, albo mam kolekcjonuje i zabieram jak przyjezdzam :D a moze jakies namiary masz?:)

reklama
Dzieki szopek:D zupelnie zapomnialam o tych charity shops-ksiazki tam czasem kupuje, ale ciuchy bleee (faktycznie zalezy to pewnie od dzielnicy), ale tam gdzie one pisza to poki co nie moge sie wybrac, bo bym musiala mala z 10razy w metrze cyckiem karmic(taki kawal drogi) hih ale bede to miala na uwadze ;]

Do góry