reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Akurat my jak sie nie bawimy to poprostu szczeniaczka wylaczamy.
Czasami zapominam wylaczyc interaktywnego kota Vanesski ktory potrafi za mialczec glosno w nocy czy wogole zaczac sie ruszac :-)

reklama
Szopek, mój Maksio ma tę książeczkę, jest fajna.
A co do szczeniaczka to trudno dyskutować o gustach, bo on się może podobać albo nie, ale u nas ten piesek jest od pierwszych urodzin Maksa i on go bardzo kocha i lubi się nim bawić. Natomiast trzeba pamiętać, żeby go wyłączać na noc bo potrafi się włączyć.
A ostatnio włączał mi się jak szalony odkurzacz playschool (taki malutki), musiałam po nocy biegać szukać śrubokręta, żeby z cholernika baterie wyjąć....!

a ja się zakochałam w szczeniaczku-uczniaczku po tym jak powiedział do mnie "przytul mnie", a utwierdziłam się w tym uczuciu, jak powiedział "kocham cię" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Szopek, mój Maksio ma tę książeczkę, jest fajna.
A co do szczeniaczka to trudno dyskutować o gustach, bo on się może podobać albo nie, ale u nas ten piesek jest od pierwszych urodzin Maksa i on go bardzo kocha i lubi się nim bawić. Natomiast trzeba pamiętać, żeby go wyłączać na noc bo potrafi się włączyć.

Wiem, ze on się dzieciom i rodzicom bardzo podoba cokupic.pl - sprawdź co kupić, opinie, recenzje i komentarze społeczności kupujących.
Nie uważam , ze mam nadrzędny nad wszystkimi gust. Moze i mnie szczeniaczek wołał do kupna tym " przytul mnie"?:-p
Ja po prostu jestem jakaś mało cierpliwa matka, jeśli chodzi o zabawki dźwiękowe (a przyzwyczajać się muszę). Już nawet jakoś przyzwyczaiłam się do tej melodii którą grają wszystkie karuzele ( zwykłe nie z FP), pozytywki dla dzieci ( takie z pociągnięciem za sznureczek), nawet zabawki nakręcane. Na początku normalnie coś mnie trafiało po którymś powtórzeniu ( śniło mi się nawet , ze kupiłam karuzele która grała Nothing Else Matters - Metallica ). A głośniczek w grającym trójkącie maty FP, zakleiłam taśmą, bo zbyt głośno w moim odczuciu grał.Zawsze bardzo irytowało mnie towarzystwo małych chłopców bo często strzelali z takich trajkoczących karabinów. Wogóle dzieci polubiłam dopiero jak urodziłam Dominika.

Pamiętam tez jak kiedyś po raz pierwszy zobaczyłam teletubisie, na BBC. Pomyślałam, ze niezłe koszmarole mają w tej Anglii. Potem dowiedziałam się, ze to taki hicior także w Polsce- byłam w szoku. A Reksio był taki ładny i miał taka ładnie urządzoną budę ;-)

Ostatnia edycja:
Taka karuzelka z nothing else matters bylaby super, ale chyba szybciej bym ja przy niej zasypiala. Ania ma bardzo ladna kolorowa karuzele ale melodia troche mnie draznila na poczatku a teraz juz przywyklam.

U mnie znowu inny problem bo melodie z naszej karuzeli przypominaja mi mojego zmarelgo tate,nie wiem czemu,razem ja kupowalismy to moze dlatego no i jak sie dowiedzialam o jego smierci to w tym czasie tez wlasnie grala jedna z melodii...........

reklama
Iwonka no widzisz cos w tym jest... ale chyba nie czujesz czegos negatywnego w zwiazku z tym ? sory ze sie dopytuje

Do góry