reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

hehehe
Szopek masz racje mam takie kaplety rozowe dla dziewczynki i mu je zakladam i powiem ci ze strasznie mu w tym SLICZNIE:-):-):-):-) a i jeszcze ma taki szary kaplecik ale dla 1-2 latka i jest z cekinami w ksztalcie kwiatuszkow ale zaloze mu napewno chocby po domu...
No i wiecie co ja np stawiam na porzadne body i teraz takie cieplejsze i jesli o to chodzi to jednak jak mam jakas kase to wole mu kupic te drozsze bo zaklada sie na codzien i zeby za szybko sie nie zniszczyly..
a teraz musze dokupic mu rajtuzki bo mi moja kluska wyrasta z tych co ma i musze kupic ze 2 pary o rozmiar wiekszych albo 2 razmiary..

reklama
Kinna- moja babcia tez tak twierdzi i byla mocno zdziwiona ze tak sie juz nie robi i ze jest na odwrot czyli dziewczynki na rozowo a chlopcow na niebiesko... a tlumaczy to tak ze niebieski byl dla dziewczynek bo to kolor MAryjny a chlopcow na rozowo ale dlaczego to nie pamietam:confused::confused::dry::dry:

Kamilka mojemu Michasiowi tez slicznie w rózowym :-D w sumie najładniej a Majka zawsze najlepiej w niebieskim wyglądała.

DLa mnie kiolor nie ma znaczenia większego tzn że chłopiec na niebiesko i koniec... nie będe kupowac malemu rozowych ciuchów (ma te po Majce po domu mu zakladam) ale tez nie będzie miał wszytskiego niebieskiego. Maja ma dużo niebieskich :tak:

No tak kiedys bylo ze niebieski byl przypisany dziewczynkom kolor Maryjny a rozowy chlopcom kolor Chrystusowu ,chodzi tu o szaty.Ja mam zdjecie swoje od chrztu gdzie mam bialo niebieskie ubranie :-)

anusiasac- zdjęcie Rikiego Martina ( tak ma na imię zabawka, bo różowa jest:tak:), zrobię i wkleję (może ) jutro.
Mam juz pozaczynaną małpę Dżordż Klunej ale mi dzwoneczek zginął a zależy mi, zeby mu dzwoniło we łbie. Mat Dejmon ( w formie blizej nieokeślonego stwora) zrobiony do połowy...

czekam z niecierpliwością...:tak::tak::tak:

dziewczyny w tym raelu to naprawdę dzicz niesamowitanie wiem w ogóle skąd sie tacy ludzie biorą.
Chciałam kupić Majce mojej taki wózek bb* wózek WIELOFUNKCYJNY * 3 w 1 *śliczny Agatka (495725632) - Aukcje internetowe Allegro byl za 70zł i znalazłam go nawet, taka ucieszona sprawdzam a ktoś ukradł 1 kółko... po co mi wózek bez kółka więc odłożyłam a że był jeden ostatni więc lipa...

udało mi sie kupić tylko takiego słonika FISHER PRICE SŁONIK CYRKOWY PEŁEN KLOCKÓW FV (506013734) - Aukcje internetowe Allegro za 37zł i odkurzacz pyłek za 47.

Jak wychodziłam ze sklepu to zobaczyłam dziewczynę z tym wózkiem od Agatki to jej mówie, żeby dobrze sprawdziła bo ja przed chwila chcialam kupic i był bez kółka a ona do mnie że wczoraj juz poodkładała sobie zabawki i dzisiaj tylko przyjechała je odebrać żeby zaplacić mniej... Podkurwiłam sie strasznie, nie ma to jak miec znajomości. Człowiek jedzie rano wczas do innego miasta i njie ma bo paniusie mają poodkładane :wściekła/y:

chciałam tez fontanne z piłek, ale tez już nie było a szczeniaczka uczniaczka zwineli mi sprzed nosa. Jak przyjechałam do domu to popłakałam się normalnie o ten wózek. Mama pojechała do innego reala, jeszcze dalej, ale dzwoniła, że wszytsko tak poprzebierane, że opakowania potargane. Nie skomentuje tego. No cóz a na wózek uzbieram Majce, szkoda tylko że będe musiała dać za niego aż tyle :baffled:

Cosmolady to rzeczywiscie straszne.Pamietam jak bylam mala ok 7lat stalam w koejce za chlebem i baby mnie tak wypychaly bo niebylo go za duzo:angry::angry:to jezcze znajome byly:no:w koncu jedna chamka powedzala mi cos zs poplkalm i poszlam chyba i tak by brakl dla mne przez te wypychanki:dry: kurce lietry mi nie wskakuja,znow ta klawiatur:angry::angry:

jejciu jestem..
byłam dziś na zakupach. postanowiliśmy z NM chodzić do marketu raz na 2 tygodnie.. ale dziś wypchany wózek mieliśmy:-D
w końcu nie kupiłam małej ubranka. przypomniałam sobie, ze mam czerwone ogrodniczki w komplecie z białym body z czerwonką lamówką. idealne na takie okazje. bardzo mi się nie podobało, bo spodenki się lekko błyszczą. do tego białe rajstopki, czerwone skarpetki i bały sweterek zapinany na jeden guziczek (takie bolerko) . bardzo podobne do tego Embroidered bolero : mothercare, ale oczywiście o wiele tańsze ;-)
myślę, że jej wystarczy i będzie ładnie wyglądała.

reklama
cosmolady no strasznie bylo ja kupilam mu zyrafe Fisher price z klockami byl zólwik i te kubki jeden na drugi i te z palakiem a tak to wlasnie zega telefon itd ale on za maly ;-) jestem zadowolona.. szkoda z tym wozeczkiem ja mialam znajoma i miala mi odlozyc jezdzik ja juz jestemw realu a ona dzwoni ze ona jest w innym realu :wściekła/y: a jezdzikow nie ma sobie wziela pewnie mowilam kup mi tez przyjade oodam kase ... wlurzyla mnie ale juz mi przeszlo ;-)bo zyrafa mi sie podoba

Do góry