reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
sluchajcie, laski, tak sie wetne w prezenty. kolezanka ma sklepik z ciuszkami early days i podobnymi, jakbyscie mialy ochote wybrac cos z jej slicznych ciuszkow na prezent - byloby ekstra :-) dziewczyna startuje i potrzebuje otuchy :-D
jakby ktora byla zainteresowana pisac na priv, przekieruje odpowiednio :-)

ps wystarczy najechac myszka na zdjecie, opis sie pojawi :-)

Picasa Web Albums - madziuja - ciuszki

Ostatnia edycja:
Kalendarz ma 7 kartek czyli 14 stron.
Trudno mi zrobić dobre jakościowo zdjęcie, szaro-buro za oknem .W dodatku Młody mi wisi na nodze, rusza mną:-p
a wiec:
- kalendarz ma 7 kartek czyli 14 stron.
- jest laminowany
- szukałam takiego sprzedawcy u którego sama będę mogła sobie wstawić zdjęcia, bo ja z tych co to same robią wszytko najlepiej. W przyszłym roku poprawie kilka błędów, np.jak mam ciasno skadrowane zdjęcie to wycięcie w kalendarzu wchodzi na głowę Miku ( patrz zdjęcie w czapce)
- nie ma porywającej szaty graficznej, mogłam wstawić sobie pierdółki ale ja nie lubię
kiepskie focisze:

migotka - moja córcia ma prktycznie identyczny wózek dla lalki... dodam, że jest bardzo wytrzymały, bo wcześniej już jedno dziecko długo sie nim bawiło a Klaudia to nawet sama w nim jeździła.

sylwia - ooo... fajne saneczki... nawet nie wiedziałam, że takie istnieją.

Ja dla córci mam już zamówione farby do malowania rękoma - 5 kolorów za 12 zł, tylko jeszcze jakąs ciastolinę znajdę.

Dla chrzesnicy natomiast też kupie ciastolinę, o taki zestawik
CIASTOLINA - ZESTAW FARMER + CZTERY TUBY (826693719) - Aukcje internetowe Allegro

No i wreszcie kupiłam córci buty na zimę.
Dałam za nie 99 zł. Oczywiście są wyprofilowane i usztywniane tam gdzie trzeba.

Załączniki

• PC080007.jpg
    PC080007.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
zapomnialam napisac.Bylismy dzis w tym przedszkolu(wlasciwie to jest kosciol)i tam sa zabawki fajne dla dzieci.dzis byla kuchenka,taka o korej pisalyscie.Kondzio przy niej spedzil polowe czasu:-D:-D:-D gotowal,nawet byla tak plastikwa noga kurczaka i kotlet a on chcial gryzc:-D:-D:-Dbylyt male garki,patelnia:tak:.AZ DO MNIE PANI POWIEDZIALA TAKA ZE JAK NIE MAM CO KUPIC NA SWIETA W PREZENCIE TO JUZ MAM;KUCHENKE:-D:-D:-Daz mi sie przypomnialo jak wy pisalyscie ale nie myslalam ze u nas taki zachwyt bedzie:szok:napewno jak ktoras kupi to bedzie super prezent.skoro Kondzio sie bawil a zadko przyciaga jego uwage cos,na dluzej:no:aaa i ta kuchenka jeszcze mowi,CO DZIS UGOTUJEMY,CZE UGOTUJMY COS:-) jakos tak:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry