kicrym wlasnie slysze ze na x landery to sie czeka do 2 miesiecy 
ale mam nadzieje w tygodniu podjechac popatrzec dalej i wreszcie cos wybrac
zobacze ta mure4 - dziadek juz sie niecierpliwi bo chce kupic wnukowi wozek i chce aby bryka byla jaka sobie wymarzymy:-) i mamy nie patrzec na cene:-)
i chyba podjade do zabrza bo tam ponoc sklep duzy z wozkami

ale mam nadzieje w tygodniu podjechac popatrzec dalej i wreszcie cos wybrac
zobacze ta mure4 - dziadek juz sie niecierpliwi bo chce kupic wnukowi wozek i chce aby bryka byla jaka sobie wymarzymy:-) i mamy nie patrzec na cene:-)
i chyba podjade do zabrza bo tam ponoc sklep duzy z wozkami
wozków mnóstwo
ja swoj wózek kupowałam w "ala ma kota" u nas w katowicach na ochojcu (ul. Jankego) niedaleko NFZ(tam gdzie wyrabia się te karty chipowe do lekarza)tez fajowy sklep tylko troche ciasno ale wozkow tez duzo. No a mure4 widzialam u mnie na osiedlu w tym "Fido" ale szkoda mi było kasy 3,500 na wózek jak dla mnie przesada ale superancki jest( jak dla mnie
Juz tak patrzylam w sklepie na te mieszanki,bo co bedzie jak nie bede miala pokarmu
Moze lepiej sie od razu zaopatrzyc w jakies mleczko zastepcze,a zwlaszcza,ze nie mialam jeszcze siary,co troche mnie martwi:-(Mam nadzieje,ze z przyjsciem na swiat malego mleko tez przyjdzie.Jak bedzie wszystko ok z moja mleczarnia,to moze zaczne tez stosowac raz na dobe butle,ale dopiero po ok miesiacu.