reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Co do wozkow ja chcialam CONECO TOLEDO ale ma mardzo mala gondole. Wiec chyba zdecydujemy sie na ATLANTIKA(mezowi bardziej sie podoba)

reklama
Z wyborem wózka faktycznie łatwo nie jest.
renia, poprostu przejedź się do innego sklepu i posłuchaj co inni sprzedawcy mają do powiedzenia. Może ta baba faktycznie jakaś mało kumata i usiłuje Ci wcisnąć to z czego sama będzie miała zysk :confused: Czort wie.
Kup to, co Tobie się podoba i wydaje się najbardziej funkcjonalne. Poczytaj opinie użytkowników w necie nt. modeli które Cię interesują - to bardziej wiarygodne źródło informacji niż jakaś pańcia w sklepie..... i się nie denerwuj :tak: Wybierzesz dobrze napewno :tak:

dorka, mojemu M. też się ten Atlantic bardzo podobał (ma fajny design) ale jak się przejechał po sklepie x-landerkiem to nawet nie musiałam go namawiać :))) ..i już z nim wyjechaliśmy :)

Udanych zakupów dziewczyny.

Ostatnia edycja:
A my dzisiaj nareszcie złożyliśmy łóżeczko małej :-D Pościelka w środku była jako gratis do łóżeczka. Wprawdzie nie jest to jeszcze urządzony jej kącik,bo docelowo wyrko będzie w innym miejscu pokoju, ale się pochwalę zakupem :)) Cieszy mnie ten mebelek niesamowicie. Tak sobie siedzę i patrzę.... i już się nie mogę doczekać kiedy się w nim znajdzie to moje maleństwo :tak:

Ostatnia edycja:
mamabartka łóżeczko super! co do wózka to u mnie tak samo-ja sie jeszcze zastanawiałam nad quinny speedy ale mąż stwierdził że x landerem właśnie bedzie jeździł jego syn he he no i kupiliśmy x landera ach ci mężczyzni he he

mamabartka rozumie twoj zachwyt nad skreconym lozeczkiem i te wyobrazenia o tym malym cudzie co bedzie sobie tam snilo
ja chyba jutro juz naklonie polowice do skrecenia naszego (poki co sie partiami wietrzy z zapachu nowosci) abym tez mogla sie cieszyc
no a z wozkami juz sie uspokoilam
zadnego abc nie chce
ja jestem za mura maz za mutsy:-)
pojade jeszcze do innego sklepu i za rada pogadam z innym sprzedawca
mnie najbardziej za mura przemawia gondola bo ma 79dlugości

Mamabartka świetne łóżeczko:-) ja jestem mega szczęśliwa bo łóżeczko mojego Synka w końcu zostało pomalowane:-) na razie jedna warstwa (potrzebna jest jeszcze jedna plus lakier), ale to już coś:laugh2: mam nadzieję, że do narodzin Antosia wszystko wywietrzeje, chociaż Wujek stolarz maluje farbą z atestem i twierdzi, że nie będzie śmierdziało:-p zobaczymy:-p ja w każdym bądź razie trochę je powietrze, żebym później nie była zła, że tego nie zrobiłam;-) czekam też na pościel z allegro i mam nadzieję, że jutro góra we wtorek mi przyślą:laugh2:

moje mebelki (tzn KUbusia he he)dalej stoją otwarte mimo że skręcał je mąż w weekend majowy ,bo bardzo śmierdziały i jakoś wolę jak są otwarte. Po za tym to praktycznie juz wszystko mam i tylko chodze i myśle co by tu jeszcze kupic he he he

Dzięki dziewczynki :-D
Kate, to jesteś spokojna, że wyrko będzie gotowe zanim maluszek się pojawi :) Skoro farba jest z atestem to faktycznie nie ma takiego ostrego zapachu i chyba szybciej wietrzeje, a poza tym nie wydziela jakichśtam szkodliwych substancji. Wujek- stolarz najlepiej wie :tak:
U mnie to łóżeczko wcale nie śmierdzi, ale za to materacyk ma taki intensywny zapach nowości, że stoi w okolicach balkonu i się wietrzy. No i ten nieszczęsny wózek :crazy: Śmierdzi jakby dopiero został rozpakowany :wściekła/y: a gondola stoi rozłożona od 3 tygodni prawie. Ma jeszcze trochę czasu.... mam nadzieję że nie będzie tak czadził bo szkoda by mi było tam malutką wpakować :no:

Teraz muszę się jeszcze wybrać po fotelik do auta (pewnie też będzie wymagał kwarantanny :tak: i wanienkę ze stelażem. Na szczęście mój M. ma już wakacje więc wyciągnę go w tym tygodniu na zakupki :-) ....i znowu będę miała radochę :-D
Nic tak nie poprawia nastroju jak zakup maluszkowych rzeczy :laugh2:

reklama
ja to chyba się od tych maluszkowych zakupów uzależniłam gdzieś po drodze :confused: i teraz jak już wszystko mam kupione i czeka na księżniczkę, to tak dziwnie, bo przedtem to zawsze coś nowego było do pooglądania... A się rozmarzyłam...

Do góry