reklama
mamabartka
...i Natalki :)
Z wyborem wózka faktycznie łatwo nie jest.
renia, poprostu przejedź się do innego sklepu i posłuchaj co inni sprzedawcy mają do powiedzenia. Może ta baba faktycznie jakaś mało kumata i usiłuje Ci wcisnąć to z czego sama będzie miała zysk
Czort wie.
Kup to, co Tobie się podoba i wydaje się najbardziej funkcjonalne. Poczytaj opinie użytkowników w necie nt. modeli które Cię interesują - to bardziej wiarygodne źródło informacji niż jakaś pańcia w sklepie..... i się nie denerwuj
Wybierzesz dobrze napewno 
dorka, mojemu M. też się ten Atlantic bardzo podobał (ma fajny design) ale jak się przejechał po sklepie x-landerkiem to nawet nie musiałam go namawiać
)) ..i już z nim wyjechaliśmy 
Udanych zakupów dziewczyny.
renia, poprostu przejedź się do innego sklepu i posłuchaj co inni sprzedawcy mają do powiedzenia. Może ta baba faktycznie jakaś mało kumata i usiłuje Ci wcisnąć to z czego sama będzie miała zysk

Kup to, co Tobie się podoba i wydaje się najbardziej funkcjonalne. Poczytaj opinie użytkowników w necie nt. modeli które Cię interesują - to bardziej wiarygodne źródło informacji niż jakaś pańcia w sklepie..... i się nie denerwuj

dorka, mojemu M. też się ten Atlantic bardzo podobał (ma fajny design) ale jak się przejechał po sklepie x-landerkiem to nawet nie musiałam go namawiać
Udanych zakupów dziewczyny.
Ostatnia edycja:
mamabartka
A my dzisiaj nareszcie złożyliśmy łóżeczko małej
Pościelka w środku była jako gratis do łóżeczka. Wprawdzie nie jest to jeszcze urządzony jej kącik,bo docelowo wyrko będzie w innym miejscu pokoju, ale się pochwalę zakupem
) Cieszy mnie ten mebelek niesamowicie. Tak sobie siedzę i patrzę.... i już się nie mogę doczekać kiedy się w nim znajdzie to moje maleństwo 

Ostatnia edycja:
mamabartka łóżeczko super! co do wózka to u mnie tak samo-ja sie jeszcze zastanawiałam nad quinny speedy ale mąż stwierdził że x landerem właśnie bedzie jeździł jego syn he he no i kupiliśmy x landera ach ci mężczyzni he he
mamabartka rozumie twoj zachwyt nad skreconym lozeczkiem i te wyobrazenia o tym malym cudzie co bedzie sobie tam snilo
ja chyba jutro juz naklonie polowice do skrecenia naszego (poki co sie partiami wietrzy z zapachu nowosci) abym tez mogla sie cieszyc
no a z wozkami juz sie uspokoilam
zadnego abc nie chce
ja jestem za mura maz za mutsy:-)
pojade jeszcze do innego sklepu i za rada pogadam z innym sprzedawca
mnie najbardziej za mura przemawia gondola bo ma 79dlugości
ja chyba jutro juz naklonie polowice do skrecenia naszego (poki co sie partiami wietrzy z zapachu nowosci) abym tez mogla sie cieszyc
no a z wozkami juz sie uspokoilam
zadnego abc nie chce
ja jestem za mura maz za mutsy:-)
pojade jeszcze do innego sklepu i za rada pogadam z innym sprzedawca
mnie najbardziej za mura przemawia gondola bo ma 79dlugości
KATE23
Lipcowa Mama:)
Mamabartka świetne łóżeczko:-) ja jestem mega szczęśliwa bo łóżeczko mojego Synka w końcu zostało pomalowane:-) na razie jedna warstwa (potrzebna jest jeszcze jedna plus lakier), ale to już coś
mam nadzieję, że do narodzin Antosia wszystko wywietrzeje, chociaż Wujek stolarz maluje farbą z atestem i twierdzi, że nie będzie śmierdziało
zobaczymy
ja w każdym bądź razie trochę je powietrze, żebym później nie była zła, że tego nie zrobiłam;-) czekam też na pościel z allegro i mam nadzieję, że jutro góra we wtorek mi przyślą

moje mebelki (tzn KUbusia he he)dalej stoją otwarte mimo że skręcał je mąż w weekend majowy ,bo bardzo śmierdziały i jakoś wolę jak są otwarte. Po za tym to praktycznie juz wszystko mam i tylko chodze i myśle co by tu jeszcze kupic he he he
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Mamabartka-sliczne lozeczko :-)... pamietam ile radosci mi sprawilo moje po skreceniu
:-)

mamabartka
Dzięki dziewczynki 
Kate, to jesteś spokojna, że wyrko będzie gotowe zanim maluszek się pojawi
Skoro farba jest z atestem to faktycznie nie ma takiego ostrego zapachu i chyba szybciej wietrzeje, a poza tym nie wydziela jakichśtam szkodliwych substancji. Wujek- stolarz najlepiej wie 
U mnie to łóżeczko wcale nie śmierdzi, ale za to materacyk ma taki intensywny zapach nowości, że stoi w okolicach balkonu i się wietrzy. No i ten nieszczęsny wózek
Śmierdzi jakby dopiero został rozpakowany
a gondola stoi rozłożona od 3 tygodni prawie. Ma jeszcze trochę czasu.... mam nadzieję że nie będzie tak czadził bo szkoda by mi było tam malutką wpakować 
Teraz muszę się jeszcze wybrać po fotelik do auta (pewnie też będzie wymagał kwarantanny
i wanienkę ze stelażem. Na szczęście mój M. ma już wakacje więc wyciągnę go w tym tygodniu na zakupki :-) ....i znowu będę miała radochę 
Nic tak nie poprawia nastroju jak zakup maluszkowych rzeczy

Kate, to jesteś spokojna, że wyrko będzie gotowe zanim maluszek się pojawi

U mnie to łóżeczko wcale nie śmierdzi, ale za to materacyk ma taki intensywny zapach nowości, że stoi w okolicach balkonu i się wietrzy. No i ten nieszczęsny wózek

Teraz muszę się jeszcze wybrać po fotelik do auta (pewnie też będzie wymagał kwarantanny

Nic tak nie poprawia nastroju jak zakup maluszkowych rzeczy

reklama
ja to chyba się od tych maluszkowych zakupów uzależniłam gdzieś po drodze
i teraz jak już wszystko mam kupione i czeka na księżniczkę, to tak dziwnie, bo przedtem to zawsze coś nowego było do pooglądania... A się rozmarzyłam...

Podziel się: