reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Roni - nie chce spacerówki z wielofunkcyjnego bo wydaje mi sie bez sensu teraz taki wielofunkcyjny kupować....pewnie za jakieś 2 mce zrobimy z aktualnego głębokiego spacerówkę, ale w kweitniu będziemy ten wózek oddawać szwagierce i chce kupić samą spacerówkę. Mała już będzie miała 10 mcy to chyba nie warto kupować z gondolą wozka. Nasz aktualny waży z 16 kg:szok: więc jak spacerówka będzie ważyła z 10 kg to dla mnie ok, zawsze 6 kg mniej....
Jestem wdzięczna Kochana za wszelkie sugestie...
a moze masz jakieś zdanie o fotelikach?? myślę żeby kupić teraz chicco proxima 0-18 kg....nasz fotlik jest jakiś malutki, młoda jest z tych drobniejszych i w kombinezonie sie nie mieści:szok: a chce żeby jak najdłuzej pojeździła tyłem do kierunku jazdy...
te od 9-18 kg są tylko montowane przodem a narazie nie chce żeby ona tak jeździła....

reklama
pabla, ja mowie, o spacerowce samej, bez gondoli ale z wozka wielofunkcyjnego
wiele producentow ma taka opcje ze kupujesz sama spacerowke
bez gondoli, a w razie drugiego dzidzia dokupujesz tylko gondole (bez stelaza) i nie musisz sie martwic (tak przyszlosciowo)
ja na Twoim miejscu bym wlasnie tak zrobila
kupila jedna spacerowke (przecietnie spacerowki z wozka wielofunkcyjnego waza kolo 12 kg, a chicco ct04 10 wiec roznica naprawde niewielka), taka fest nie parasolke ale i nie obrzydliwie ciezka, a potem ct05 np

a czemu tak bardzo Ci zalezy na jezdzeniu tylem?
dla dzieci juz takich 7 mc lepsza jest zdecydowanie pozycja przodem :confused:

Roni - a jaką spacerówkę tego typu ( czyli z wózka wielofunkcyjnego )byś poleciła??? xlandery mi sie podobają np......
co do pozycji przodem do mnie w wózku - pamietam jak moja siostrzenica przeniesiona do spacerówki przodem do kierunku jazdy pierwsze 2 mce przepłakała na spacerach :-(
ale jak nie znajdę nic takiego w rozsądnej cenie to kupię spacerówkę przodem do kierunku jazdy i jakos to będzie....dlatego myślałam o tym pp pliko switch bo on ma przekładane siedzisko.....dlatego się też rozglądam za normalnymi spacerówkami..
jeśli pytasz o fotelik - jeżdżenie tyłem do kierunku jazdy jest znacznie bezpieczniejsze dla dziecka niż jeżdżenie przodem. Czytałam na ten temat parę artykułów i dlatego chciałabym żeby młoda jak najdłuzej tak jeździła.

hmmm akurat x-landery nie maja spacerowek bez calego kompletu
ale np z lzejszych spacerowek jest buzz
coprawda trzykolowy ale ja sobie bardzo chwale bo super sie prowadzi, jest lekki jak na taki wozek, ma piankowe kolko z przodu, dwa pompowane z tylu, super wygodne siedzisko z gabeczka mieciutka i na tyle "elastyczne" ze w pozycji lezacej dziecko nie jest jak w normalnej kubelkowej spacerowce
no i jest montowana przodem i tylem, teleskopowa raczka
starsze dziecko moze wygodnie samo wsiasc, generalnie dla mnie superjedyne co moze sie nie podobac to wyglad ktory nie wszystkim pasuje
Quinny BUZZ 3 Sulphur + koszyk - 849zł od G-7 :) (528161927) - Aukcje internetowe Allegro
daje rade i po wertepach i na naszych drogach
jeszcze potem poprzegladam co mozna kupic osobno

ja przesadzilam Jaska do coneco fotelika odrazu wiec nie pomoge chyba
ze swojego jestem zadowolona
a do jakiej kwoty?

Roni - dziękuje bardzo, jak coś jeszcze znajdziesz to wrzuc - buzz fajny, wezmę pod uwagę, szczególnie że można przodem i tyłem jeździć a to dla mnie MEGA PLUS!!! I cena lepsza niż za pp pliko....
co do fotelika to tak do 500 zł myślę wydać max....narazie jedynie ten chicco proxima mi wpadł w oko...
ten Espiro i jane fajne....
musze sobie zrobić liste i pooglądać je w sklepie.....
Roni - Dzięki za rady.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry