reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

my już kupiliśmy krzesełko z ikei właśnie:-) ale młoda się jeszcze kołysze więc czekamy. Blat można dokupić tylko w kolorze białym a i można dokupić jeszcze wkład taki dmuchany coby mięciutko było:tak::tak::tak:
ja mam niebieskie i podobuje mi się

reklama
Post a możesz pokazać na zdjęciu ten wkład ? Bo ja też mam takie białe krzesło z Ikei:tak:

Wikusia dziękuje wszystkim ciociom za życzenia, i przesyła buziaki :-)

My do jedzenia mamy śliniaczek z rękawkami : Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro ale na razie trochę jest przyduży ale już niebawem go będziemy zakładać. Śliniaczek mamy ceratkowy, więc nie ma potrzeby po każdej zupce prania śliniaka. A z ceratki wszystkie nietrafienia do buzi bądź wyplucia bardzo ładnie schodzą. Także gorąco polecam. Myśmy dostali pod choinkę taki śliniak ale był zakupiony w H&M.

Ja też mam taki ceratkowy, ale Lena ma dziurawą brodę więc sporo czasem ląduje na jej brodzie i szyi i dziwnym trafem trafia pod śliniak na ubranie:baffled:
ale dzieki za link do sliniaków z rękawkami, kupię taki też.

No ja też mam ceratowy, ale Flora podobnie jak Lenka, potrafi opluć się pod śliniakiem. Ten z rękawkami u nas słabo działa, bo na razie za luźny i i tak większość plucia pod szyją ląduje na bluzeczkach... przyjdzie lato, będziemy na golasa jeść:-)

Mis od kilku dni mial 2 suche plamy na ramieniu a dzis patrze co on tak dziwnie sie rusza lezac na plecach, patrze a tam suchy placek na pleckach bidulek sie drapal dlatego tak dziwnie sie ruszal :baffled:Poszlam do sklepu kupilam nivea SOS moze pomorze .Do Niemiecpo kosmetyki i jedzonko jade w przyszlym tyg bo siejka kasy teraz nie ma:tak:
My uzywamy sliniaka ale od kilku dni Misiaka cos on wkurza i caly czas probuje go sciagac.

Kuba narazie je w leżaczku, ale też planujemy kupić krzesełko z Ikeii:tak:
Je w śliniaku i w sumie bardzi łądnie mu to wychodzi, ubranek nie brudzi gorzej z pieluchami którymi mu buzię wycieram:baffled:

Michalinka je juz w krzeselku.Bardzo jej sie podoba,mamy regulacje oparcia,pasy.Troche tez sobie brudzi ubranka , mamy zwykle sliniaki a jak cos spadnie na bluzeczke uzywamy Vaniszu

reklama
Do góry