reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Zastanawiam się, czy są dostępne torby do parasolek, które mają dwie rączki? My kupiliśmy to chicco CT04 i bardzo brakuje mi torby! Ze względu na utrudniony dostęp do kosza przy całkowitym rozłożeniu torba wydaje się niezbędna! Czyli kolejny wydatek:baffled:

reklama
Kate - wózeczek mi się podoba, tylko ja wolę rączkę jedną łączoną i większe kółka chciałam mieć, dlatego raczej Walker będzie. a wizualnie ten Twój naprawdę fajny. Najlepiej obejrzyj raz jeszcze oba i wtedy zdecyduj.
Andula - fajny wózek!

Jak czytam Wasze posty na jakie rzeczy trzeba zwrocic uwage przy kupnie wozka to czasami smieje sie nad wlasna glupota ja przy wyborze 3w1 kierowalam sie tylko wygladem i waga:zawstydzona/y:

Ja tez wole jedna raczke bo nie wyobrazam sobie np rozmawiac przez tel i prowadzic wozek z dwoma raczkami.

Kate, producent tego Espiro ten sam co i Walkera więc pewnie jakość i parametry podobne:tak: Jeśli masz wątpliwości to może wypróbuj oba w sklepie? Jak dla mnie Espiro odpada z powodu tego, że trójkołowiec i ma podwójne rączki, ale to zarzuty czysto subiektywnie, a merytorycznie nie mam mu nic do zarzucenia;-)
Andula, wózeczek super, a jak jeszcze rzeczywiście waży 5,5 kg - to marzenie! Czegoś podobnego pewnie będę szukać za jakiś czas:tak:

Andula- wozeczek swietny, nawet jakby nie byl darmowy:-D.

Ja teraz mam wozek z jedna raczka, ale kolejny bedzie chyba z dwoma, aby bylo gdzie wieszac ciezkie siatki z zakupami, wedlug mnie to bardzo duze udogodnienie. Tego wlasnie mi brakowalo w obecnym wozku.

Beaa a da sie prowadzic jedna reka wozek z dwoma raczkami chyba malo to wykonalne ale ja sie nie znam wiec pytam?Jednak na zakupach dwie raczki rzeczywiscie sie sprawdzaha ja u siebie choc mam jedna znalazlam sposob wieszam na taka blokade do ramy i nawet ostatnio 6l mleka przynioslam w ten spoob i nic nie odczulam:-):-)
Beaa ja widzialam wozki ktore maja jedna raczke a po bokach dwie ciezko mi opisac ale moze wiesz o co mi chodzi;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, są też wózki z dwiema raczkami, które mają dodatkowo taki łącznik, którym te 2 rączki można w jedną połączyć. Nie pamiętam w tej chwili które modele, ale kilka takich widziałam szukając wózka dla siebie.

reklama
Do góry