reklama
Andula
Fanka BB :)
Madzia nie tylko Ty;-);-)Julia widziałam na zamkniętym MT jest super,pełna profeska!no i nastepny talent sie ujawniłto tylko ja takie dwie lewe ręce
![]()
kaja1978
Fanka BB :)
Oj dziewczynki, to i ja się przyłączę:-) Do grupy leworęcznych i, co najbardziej uciążliwe, do grupy mało utalentowanych
A przed nami takie wyzwania jak narysowanie dziecku autka, kwiatuszka, może uszycie czegoś dla lali, pomoc przy laurkach
Oj, ciężko będzie... Wiem, bo namęczyłam się, gdy robiłyśmy dla babci na urodzinki zakładkę do książki... Dobrze,że znalazłam szablon na necie... I tak nierówno wycięłam
, ale olaminowało się i efekt nie był zły... Ale ile kombinacji;-) A Wy o szyciu MT

mamabartka
...i Natalki :)
Julia to jest to które wkleiłaś na zamkniętym? ja myślałam że to kupiłaśsuper wygląda, ale masz talent
![]()
moje też się już szyje![]()
Komunikuję że przed 5-cioma minutami się uszyło do końca:-)
Julia ekstra

Kurcze z tymi wózkami to jest masakra naprawdę.
Też oglądałam tego chicco liteway i leciutki jest, faktycznie. Kurcackowi wygodnie było tylko.... ta budka jakaś taka delikatniutka ;/
Ale w sumie jak na drugi -dodatkowy wózeczek pewnie by się nadawał.
Fajną ma regulację oparcia

Ostatnia edycja:
survivor26
Mamy lipcowe'08
3 godz??Tak to jest MT mojej roboty... 3 h nad nim siedziałam ale zrobiłam![]()

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
3 godz??nie dość, że piękne, to jeszcze tempo zabójcze...ja dłużej zasłony podwijałam
I proszę mi tu o leworęcznych nie pisać, bo ja tam lewą ręką większość rzeczy robię i nie narzekam
![]()
Surv dołączam ja też lewą ręką większość robię, no może tylko bez żegnania w kościele

Julia śliczne to MT, macie super zdolności, ja to do szycia to łamaga

moje też się już szyje![]()
Komunikuję że przed 5-cioma minutami się uszyło do końca:-)
I wszystko jasne

Roni, piękne MT szyje TilliMY
Julia widziałam na zamkniętym MT jest super,pełna profeska!no i nastepny talent sie ujawniłto tylko ja takie dwie lewe ręce
![]()
I ja też

reklama
Roni21
Spider's Web
hyhy maszyna bedzie tumaroł
chyba nie wysiedze ;-)
Ewa dzieki za rade, kupilam Brothera

Ewa dzieki za rade, kupilam Brothera
Podziel się: