reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Julia widziałam na zamkniętym MT jest super,pełna profeska!no i nastepny talent sie ujawnił:tak: to tylko ja takie dwie lewe ręce:zawstydzona/y:

reklama
Oj dziewczynki, to i ja się przyłączę:-) Do grupy leworęcznych i, co najbardziej uciążliwe, do grupy mało utalentowanych:wściekła/y: A przed nami takie wyzwania jak narysowanie dziecku autka, kwiatuszka, może uszycie czegoś dla lali, pomoc przy laurkach:szok:Oj, ciężko będzie... Wiem, bo namęczyłam się, gdy robiłyśmy dla babci na urodzinki zakładkę do książki... Dobrze,że znalazłam szablon na necie... I tak nierówno wycięłam:baffled:, ale olaminowało się i efekt nie był zły... Ale ile kombinacji;-) A Wy o szyciu MT:-D

Julia to jest to które wkleiłaś na zamkniętym? ja myślałam że to kupiłaś:szok::szok::szok:super wygląda, ale masz talent:tak::tak:
moje też się już szyje:tak::-D:-D:-D

Komunikuję że przed 5-cioma minutami się uszyło do końca:-)

Julia ekstra :tak::-)

Kurcze z tymi wózkami to jest masakra naprawdę.
Też oglądałam tego chicco liteway i leciutki jest, faktycznie. Kurcackowi wygodnie było tylko.... ta budka jakaś taka delikatniutka ;/
Ale w sumie jak na drugi -dodatkowy wózeczek pewnie by się nadawał.
Fajną ma regulację oparcia:tak: i buda naciąga się do przodu zakrywa całego malucha.

Ostatnia edycja:
MamaBiN czekamyna fotki albo moze juz Kubun sie w nim zaprezentuje:tak::tak:
Wszytkie juz prawie macie Mt ze sama sie zaczelam zastanawic ale po zlych doswiadczeniach z nosidlem troche sie obawaim:baffled:

Tak to jest MT mojej roboty... 3 h nad nim siedziałam ale zrobiłam :-D
3 godz??:szok: nie dość, że piękne, to jeszcze tempo zabójcze...ja dłużej zasłony podwijałam:-D I proszę mi tu o leworęcznych nie pisać, bo ja tam lewą ręką większość rzeczy robię i nie narzekam:-p:-p:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
3 godz??:szok: nie dość, że piękne, to jeszcze tempo zabójcze...ja dłużej zasłony podwijałam:-D I proszę mi tu o leworęcznych nie pisać, bo ja tam lewą ręką większość rzeczy robię i nie narzekam:-p:-p:-D

Surv dołączam ja też lewą ręką większość robię, no może tylko bez żegnania w kościele :-D:-D:-D

Julia śliczne to MT, macie super zdolności, ja to do szycia to łamaga :-p

reklama
Do góry