reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kurcze, ja i w tej dziedzinie (mam na mysli śpiewanie) nie za bardzo:-) Choć bardzo lubię... Jak Zosia się urodziła to przez 6 miesięcy dzień w dzień z radością ją kołysałam i spiewałam kołysanki (z podkładem muzycznym;-))... Teraz juz to nie przechodzi, bo ją to rozbudza... Ale inne pioseneczki dla dzieci spiewam... I bardzo się cieszę, że ktoś to toleruje.
Liwus- zielony jest super
MamaBiN - sliczny jest ten drugi wózeczek!

reklama
Mamabin ja dwa wozki mam firmy cosatto sa one solidne i warto zainwestowac kase jedyny minus jak dla mnie slabe zamki w spiworku sie szybko zepsul oraz w koszu na zakupy ale spacerowki to nie dotyczy:tak:Sprawdze jaki koszt tego wozka bedzie w anglii bo cosmi sie wydaje ze jest tanszy:tak:
Znalazlam koszt okolo 400 zl

Ostatnia edycja:
Ja to się już pogubiła w tych Waszych dyskusjach wózkowych:zawstydzona/y: ależ wybór
Tosika...to my poprosimy o przygotowanie programu muzycznego na nasze spotkanie:-D:-D:tak::tak:. Kicrym zagra na gitarze i będzie git.;-)
Ja to najlepiej gram na nerwach:tak::tak::tak: a śpiewanie to lepiej że nikt nie słyszy..tylko Ika lubi:-D:-D

Post, a Ty myslisz o podwojnym?
ja pamietam jak ja sie zastanawialam

Ja juz tez sie gubie w tych wozkach :confused2:

no i jak bym Wam odspiewala... brrrrrrrrrrrrr...

mi sie u melkaj bardzo podobaja te z jedwabo-satynowymi wstawkami
ostatnio zauwazylam ze modzi w takich deseniach, rewelacja

Kasia a Twoj kiedy? bo jak dostalismy MT dla Blu, Jasiek tez chce, ciagle z nim lazi i podaje zeby sie obwiazywac
a the best jest jak siebie kaze obwiazywac a w srodku ma Elmo :-D i lata tak po domu pare h :tak:

Kasia a Twoj kiedy? bo jak dostalismy MT dla Blu, Jasiek tez chce, ciagle z nim lazi i podaje zeby sie obwiazywac
a the best jest jak siebie kaze obwiazywac a w srodku ma Elmo :-D i lata tak po domu pare h :tak:
Roni, i czy to nie jest świetne rozwiązanie? Twój kręgosłup odpoczywa a Młody tak samo zajęty, jakbyś go w MT nosiła:-D:-D

Liwus - MT SUPER!
Roni - mozesz uszyć takie małe MT dla Jaśka:-) dla jego zabawek.....
dziewczyny - posiadaczki Walkerów - jakie macie parasolki do nich, jeśli macie??? ja mam taką uniwersalną ze smyka, ale kurcze walker ma takie szerokie poręcze że nie mogę jej dobrze zamontować i nie wiem jaką kupić:baffled:

Pabla ja nie pomogę bo parasolki nie kupowałam

Liwus śliczne to MT, a wózek chyba bym brała ten zielony :-)

MamaBiN wózek podoba mi się ten Primo. fajniutki

dziewczyny - posiadaczki Walkerów - jakie macie parasolki do nich, jeśli macie??? ja mam taką uniwersalną ze smyka, ale kurcze walker ma takie szerokie poręcze że nie mogę jej dobrze zamontować i nie wiem jaką kupić:baffled:

Pabla ja tez mam taką uniwersalną i jeszcze nie montowałam, ale właśnie się martwię czy gdzieś to zamontuje bo te poręcze za szerokie:eek: dzisiaj zobaczę co się da zrobić:-p

Ja posiadaczka walkera nie jestem ale napisze o parasolkach. Mialam problem z moim wczesniejszym wozkiem bo mial szerokie porecze i nie moglad dokupic parasolki bo te universalne nie pasowaly. Do maclarena kupilam parasolke firmowa (czerwona) wiec bedzie pasowala, tyle, ze teraz nie ma slonca.

Dzisiaj ogladalam prognoze pogody i mowili, ze w Polsce bedzie cieplej niz na Krecie:tak:, wiec sezon parasolkowy czas zaczac.

reklama
Roni..na razie nie kupuję nic.. Mama mieszka z nami więc sama z dwójką nie będę sie wybierała raczej:tak:
Ew jedno do chusty a drugie na nóżkach:-):-) (np. na spacer)
A jak zajdzie potrzeba to pomyślimy

madzia...a gdzie zdjęcia nowych sukienek??? hmmm albo Ciebie w sukienkach najlepiej. Ja nic sobie nie kupuję to może chociaż pooglądam:-):-):tak::-D

Do góry