reklama
Tosika to zależy jaką masz rurkę w tym wózku, my do x landera kupiliśmy oryginalną,ale kosztowała 89zł a nie 200
ale dziewczyny które maja walkera to chya zwykłe kupiły i jakoś dały zamocować
Kasia ja w sumie nie pomyślałam, że ty możesz mieć fajne ciuszki po Mikusiu, jakyś coś miała mniejszego na lato tak na 74 to chętnie odkupie

Kasia ja w sumie nie pomyślałam, że ty możesz mieć fajne ciuszki po Mikusiu, jakyś coś miała mniejszego na lato tak na 74 to chętnie odkupie

Dziewczyny ja dzisiaj tak tylko na momencik i co gorsze z interesem do dzieciaczkow co woza sie Maxi Cosi Priori, zadowolone jestescie?? ja chyba jednak kupie na allegro i sie wlsnie zastanawiam nad tym priori bo jest po 499 pln a Maxi Cosi Priori XP jest drozszy i nie wiem czy warto?
Andula
Fanka BB :)
My mamy tobi i jeszcze nowka nie smigana wiec nie wiem
Kupie chyba ten namiot Buy Infant Sun Tent. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Fajnie ze ma faktor

Kupie chyba ten namiot Buy Infant Sun Tent. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Fajnie ze ma faktor

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Roni, dotarły do Ciebie pieluchy testowe?
reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Tosiczka , mam do Ciebie MEGA prośbę. Czy zrobiłabyś mi a raczej Adamowi getry swoimi sprawnymi rączkami ?? Chodzi mi o takie welniane getry robione na drutach. Coś takiego jak na fotach poniżej.
Powiedz czy podjęłabyś się tego a jeśli tak to ile mamony mamy przyszykować.
Chcielibyśmy takich 2 albo 3 pary.
Powiedz czy podjęłabyś się tego a jeśli tak to ile mamony mamy przyszykować.
Chcielibyśmy takich 2 albo 3 pary.
Ostatnia edycja:
Podziel się: