reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Kicrym wejdz na forum wozkowe gazety:tak:tam jest masa opinii
Przyszly butki Miska i wszytsko super tylko za male w podbiciu mierzylam w bartku inny model byl ok a ten co kupilam nie pasuje :wściekła/y::wściekła/y:

No Bartki podobno własnie takie są , że jak dziecko ma wysokie podbicie to jest problem że jeden model pasi a drugi już nie.
Kup Andula Gucie one są na wysokie podbicie.

Liwus wlasnie wrocilam z Bartka wzielam dwa inne modele przymiezylam w domu jeden idealny drugi znowu nie pasuje.M poszedl jedne oddac te dobre zostawiamy ladne za bardzo nie sa ale juz niech beda najwazniejsze ze wygodne i cena niepowalajaca 85 zl:tak:

Dziś przeglądałam sklep na stronie Bartka i są przeceny. Można w realu zobaczyc jakiś model i nóż widelec będzie w tym outlecie. Niestety z "dziewczyńskich" nic mi sie nie spodobało:sorry2:

Kicrym - niestety nie znam tego egzemplarza. Jesteś pewna, że chcesz 3 kółka?
no właśnie teraz chciałabym na 3, poprzednie wózki były 4 kołowe:tak:no nic zobaczymy. Na forum jak najbardziej pozytywne opinie:tak:
szkoda że Roni się nie odzywa to by mi doradziła:-(

Andula a mi sie podobaja kolorki , uwielbiam oliwkowy kolor:tak:

reklama
A to nasze wczorajsze zdobycze, komplecik za 5zl i bluzeczka juz drozsza za 12zl

Załączniki

• IMG_9359 (Small).jpg
    IMG_9359 (Small).jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_9360 (Small).jpg
    IMG_9360 (Small).jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 41
Do góry