reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Dziekuje wam bardzo to po mojej Natalce wiec nie wiele sie zmieniło.. tylko baldachimu nie montowałam bo jakos nie zdał egzaminu....

a ty troszke ciuszków kolorki mało wyrazne ale ja takie delikatny niebieski, zielony.....

reklama
Heksa sliczme łóżeczko. Nasze stoi jeszcze w piwnicy rokręcone na kawałeczki. Dostałam je do kuzynki i chce je jeszcze polakierowac tz. osświerzyć, bo mimo, iż jest w naprawde dealnym stanie to jakoś tak chciałabym je odświerzyć.
Kupiliśmy wózeczek Coneco V3 (w bordowym klorze), ale czekam jeszcze na fotelik do niego:

W

[URL]http://www.coneco.pl/wozek_v3.php

mamusiu tez kupuje v3 (kupienie fotelika i gondoli do buzza wynosi tyle samo co kupno nowego wozka) a Jasiek jeszcze nie daje rady bez wozka

Dziewczyny a jakiej firmy kupujecie łóżeczko i pościel? Ja się zastanawiam nad pościelą Feretti razem z wypełnieniem, chwalą się że mają super wypełnienie, ale nie jestem pewna czy rzeczywiście czymś przewyższa one inne...a materaz kokosowo-gryczany? czy jakiś inny?

Heksa- super lozeczko, ladny kolor. Podoba mi sie posciel i ochraniacze- jaka to firma- jesli mozna wiedziec, poniewaz tez przymierzam sie do takich zakupow.

Mam do was pytanie (moze wydawac sie glupie- ale na prawde nie mam pojecia:sorry2:)tj.co wkladac do lozeczka- przescieradlo i kolderke czy moze kocyk?

Mamusiasynusia- fajny wozek

Hej. Ja na poczatek bede uzywala cienszego kocyka bez kolderki, jak sie zrobi zimniej zamenie na grubszy kocyk:-).Oczywiscie przescieradlo i bez poduszki.

beaa nie umiem odpowiedziec na Twoje pztanie bo nie mam nigdyie metki na poscieli a kupowalam dawno temu dla Natalki w jedej y wrocawskich hrtowni babymax oni maja swoja strone internetowa.....

ja na materacu w uzeczku mam przescierado z gomka a w poszewke woze cienki kocyk...

reklama
na poczatku przescieradlo i polarkowy kocyk; wlasnie mozna go powlec jak ktos chce; potem bedzie chlodniej i pora na posciel przyjdzie

Do góry