a mi sie nareszcie udało wyskoczyć do rossmana po kosmetyki do torby tak wiec po weekendzie wielkie pakowanie
no i dla Kubulka też prawie wszystko mam, oglądałam dzisja ten krem na słońce z nivei dla dzieci ale on ma faktor tylko 30 to nie za mało?wiem ze juz o tym pisałyśmy ale może ktoraś kupiła inny i poleca?
no i dla Kubulka też prawie wszystko mam, oglądałam dzisja ten krem na słońce z nivei dla dzieci ale on ma faktor tylko 30 to nie za mało?wiem ze juz o tym pisałyśmy ale może ktoraś kupiła inny i poleca?
troche nie wyobrazam sobie smarowac tym noworodka 

tak sie zajaralam,ze prawie cale sama skrecilam,pozostalo dokrecic tylko srubki srubokretem,bo niestety nie umialam go znalezc.No w kazdym badz razie lozeczko juz stoi,jeszcze tylko dokupic materacyk i posciel

w weekend planujemy kupić materac i może pościel to jak łóżeczko nie będzie zrobione to chyba ich tam powystrzelam

Wlasnie dzisiaj doszlam do wniosku,ze musze wyprac fotelik do auta,bo juz tak stoi od 3 miesiecy i sie zakurzyl:-(Narazie wypralam tylko ta wkladke dla niemowlakow,ale widze,ze caly jakis przykurzony.Poczekam na ladna pogode i zabiore sie za niego.