reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
buuuu mebelki dzis nie przyjada:-(
a ja juz spac nie moglam tak sie cieszylam ze bede je rozkladac
od rana już ćwierkałam z radościa tu nici
cholerni dostawcy:wściekła/y:
no i znowu czekanie - zobaczymy czy w czwartek dotra

Liwus oba wozeczki sa ladne. Mi jednak bardziej do gustu przypadl niebieski, pewnie dlatego ze jest bardziej promienny, taki weselszy :-) ale tak jak juz wspomnialam oba sa naprawde super :-)
renia biedulko :-( wiem co czujesz, tez strasznie nie lubie tego uczucia, jak nastawie sie na cos, a z tego czegos nici :-( a czemu w koncu mebelki nie dotra dzis ? podali chociaz jakas konkretna date,kiedy mozesz na 100% sie ich spodziwac ?

Mamabartka lampki tez macie super.A jaka masz tam zarowke w tym ksiezycu?bo ja wlasnie nie chcaialbym,zeby bylo za jasno,narazie jak pisalam wsadzilam energooszczedna,bo tak w domu byla,a ja chcialam juz koniecznie sprawdzic jak swieci,ale nie podoba mi sie swiatlo,jaka daje ta zarowka:baffled:

Madziu, bardzo chciałam sprawdzić jaka jest ta żarówka ale nistety klosz tej lampki jest przykręcony na śrubki i :baffled: chwilowo nie mogę się tam dostać. Napewno nie jest to energooszczędna żarówka (nie kupuję takich nigdy bo dają trupio-niebieskawe rażące światło). A ile ma wat, to :confused: nie ma pojęcia.

Liwus, ja głosuję na czerwony :)

Mamabartka,mimo wszysto dzieki:tak:Po prostu pojde do sklepu i kupie najslabsza jaka bedzie.
Liwus mi sie tez obydwa kolorki podobaja,chocaz jak Kamu twierdzi,ze niebieski bardziekj morski niz granatowy,to moze lepszy,a z drugiej strony czerwony wydaje mi sie byc bardziej uniwersalny.A wiec chyba nie pomoge:-(
Ja wczoraj z mama zamowilysmy posciel dla malego.Tzn.mama jeden komplet,zeby byl u nich,bo lozeczko tez planuja kupic,a drugi dla mnie.Mama wybrala misie na drabinkach,a ja safari,wiec u nas bedzie zwierzaczkowo:tak:# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (377789754) - Aukcje internetowe Allegro

liwus ja głosuje na czerwony hehe zawsze niebieski kojarzył mi się z chłopcem takze bordo dla mnie bardziej uniwersalny no i sama mam x landerka bordowego he he Madzia tez mam pościel safari, bardzo fajna,

andziaaa z dostawcami juz chyba tak jest
pan zadzwonil cos pogadal i powiedzial ze moze na czwartek ale bedzie dzwonil i mnie jeszcze poinformuje
taki mily i sympatyczny a ja z moim nastawieniem caly dzien mam do d......:baffled:
najgorsze ze przyczepic sie nie moge bo termin realizacji zamowienia jest od 3 do 6 tyg wiec musze cierpliwie czekac
a co do zakupkow poscieli to szarpne sie i kupie feretti lion - jest sliczna;-)

Mnie tez się podobają obydwa więc wiele nie pomogę. Może dobierz do reszty rzeczy jakie już masz (może jakieś śpiworki, czy prześcieradła...) Obydwa kolory bardzo ładne i neutralne.

Tak też zrobiłam dobrałam do reszty co mam i tym samym wygrał kolor niebieski no i dodatkowo mój M był za tym kolorem:-) Wózeczek jest fajny :happy: No i dodatkowo dostałam śpiworek do wózka , no ale nie mam torby i foli przeciwdeszczowej :-( ale poszukam zaraz na allegro :-)
Dzięki Dziewczyny za opinię ... :happy:

reklama
Do góry