reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

MamoBiN trzymam kciuki:-)
Beaa, Liwus zakupy super!! My też mamy takie skarpetki ale sa jeszcze zdeczka za duże;-) i tez mam ochotę na pchacza, ale z ospałoscią mojej córy to chyba za trzy miesiace nam się przyda:-p

reklama
Wiecie co wpadłam na pomysł żeby kupić paskownicę na balkon , sczególnie biorąc pod uwgę fakt jak moi sąsiedzi nie trzymają w ryzach swoich czteronogów:baffled::crazy: i tak jeszcze pomyślałam, że poproszę kuzyna, który mieszka nad morzem, a co by mi po drodze podrzucil worek piasku morskiego:-p
np. taką
BIG zamykana PIASKOWNICA BASEN MUSZELKA muszla (586699149) - Aukcje internetowe Allegro
aczkolwiek mój M znalazł promocję chyba w Tesco, za 30zł :szok:

Bardzo dziekuję za wszystkie kciuki:-) ale niestety nie udało się znowu:zawstydzona/y: Ustawiłam strzałkę na 4 sek. przed końcem aukcji i ten snipe nie zdążył pstryknąć mojej oferty. Musiało być za duże przeciążenie "na linii". Zobaczyłam już po zakończeniu aukcji że jest w niej tylko moja poprzednia oferta.
No nic.... w sumie to aż tak na już mi ten wózek nie potrzebny ale wiecie jak to jest jak się człowiek na coś napali:tak: O taki byłby nasz wózio:
PEG PEREGO PLIKO LITE JAK NOWY (585358937) - Aukcje internetowe Allegro

Tosika ta piaskownica jest bardzo fajna dla malucha. Mamy taką na działce po Bartku. Tylko jak będziesz chciała wykorzystać ją jako basenik to trzeba na dno położyć jakiś gąbkowy materacyk bo tam są takie "karbowania" jak to w muszelkach bywa i gniotą dzidziołka w dupkę;-)

Właśnie opchnęłam na allegro kubek-niekapek z TT :) Natala nie umiała z niego pić a do tego przy ostatniej próbie picia odkręciła sobie ustnik i cała się oblała:baffled:...no to poszedł w obieg.
No i zakupiłam kubeczek Lovi z Canpolu. Może ten się sprawdzi:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, pomóżcie poszukuję jakieś fajnej aukcji z buzzem, najlepiej używanym, bo M się zgodził kupić używanego, no bo x landerek zostaje:tak:
Madzia bo ty wiesz jaka jest różnica, chcę buzza z 2008 z tymi dwoma siedziskami a nie zawsze piszę czy ten wózek jest z 2008 czy starszy, no i gdzie dokupic te 2 siedzisko jak coś?

My też mamy lovi, i to jest w zasadzie jedyny niekapek jaki Młoda zakceptowała:tak:
MamaBiN, dlatego ja ustawiam strzał na 10 s przed końcem, bo wtedy omijam tłok polujących, a jak mam wygrać, to i tak wygram:tak: Szkoda, że się nie udało, ale może jeszcze znajdziesz podobny wózek? wiosna idzie, ludzie się pozbywają używanych sprzętów, większa szansa coś fajnego trafić:tak:
Tosika, fajny pomysł z piaskownicą! My zainstalujemy u babci w ogrodzie, bo na nasz balkon to by co najwyżej kuweta kocia weszła:-p:-p

reklama
Roni, ekspertem nie jestem ale w/g mojej mamy (krawcowej) HUSQVARNA to świetna firma i warto w taką maszynę zainwestować. Ma dużo fajnych ściegów i metalowe podzespoły a to ważne.
A no i serwis mają spoko. Co do pozostałych to się nie wypowiem bo firma nic mi nie mówi.

A tak przy okazji ekspercie nasz....:-) Co myślisz o zakupie Peg Perego Pliko Lite lub Pliko P3 jako drugiego wózka?

Do góry