reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Agnik ja tez jestem za pierwsza:tak:

A ja dzis troche poszalalam na zakupach. Kupilam malej foremki do piasku, spodenki, sukienke, bluzeczke i body zkrodkim rekawkiem. Pozniej wkleje zdjecia bo ubranka juz wypralam:tak:

Do praktycznych to one rzeczywiście nie należą ale nie można mieć wszystkiego prawda :-p:-D
I dzieki dziewczyny za opinie bo ja głupia mimo że oglądałam je ze sto razy to klapki na oczach i nie pomyślałam że ta druga rzeczywiście może mi zjechać:sorry2::zawstydzona/y:
Więc decyzja podjęta :tak:a czy dobra okaże się za jakiś czas;-) zamówie tą pierwszą:-)

Andula, mnie sie ta pierwsza bardzo podoba! Piszą, ze bezpieczna dla maluchów, zresztą z tego co widzę, nie ma drobnych elementów; Florka ma lokomotywkę FP i bardzo lubi się nią bawić, więc myślę, że pociąg moze się Miśkowi spodobać:)

reklama
Andula - taki pchacz właśnie mam zamiar kupic młodej na roczek.
A te pierwsze klocki rewelacja!!! ja chcę z tej firmy kupić młodej pudło klocków drewnianych:-)

Do góry