reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
To nasze nowe nabytki :)

Załączniki

• P1170003.jpg
    P1170003.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 58
  • P1170001.jpg
    P1170001.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 54
  • P1170006.jpg
    P1170006.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 56
  • P1170005.jpg
    P1170005.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 57
  • P1170002.jpg
    P1170002.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 57
Kic - super ciuszki!
ja ostatnio nic nie kupuję, czekam aż zrobię malowanie, wstawie nowe mebelki, wtedy zrobię przebiórkę z Leny ciuchach i zobaczę czego brakuje, no i czego brak dla nowej dzidzi, bo mnóstwo ciuchów powydawałam i nie wiem czy do mnie wrócą:sorry2:

Kicuś Twoja gapowa koleżanka na zamknietym napisała co nie co o emma, natomiast baldzo cię prosze o pomoc w wyborze;-)

reklama
Kic, Ty jestes niemożliwa:-D:-D:-D...a mój M. twierdzi że to ja mam świra na punkcie wózków i innych dzieciowych gadżetów:rofl2:

Ale co tam, pochwalę się. Kupiłam Tasi na wiosnę Maclarena Volo. Mała zachwycona, babcia wniebowzięta że taki lekki i teraz PP nie chcą jeździć:-p
Rzeczywiście mega leciutki jest:tak:
Taki kolorek.

Maclaren_Volo_Salmon_Pink_b.jpg

Do góry