reklama
K
kamii150
Gość
kusicie Kobietki z tym basenem - jak lekarz mi powie jutro,że z małą ok.to chyba sie zapiszę bo całymi dniami tylko siedzę w domu tyle co z małą wyjdę na spacer..a mama pracuje tylko 2 dni w tyg.to akurat pewnie chętnie się zajmie małą te 2 godz.w tyg 
Oby tylko było ok . martwią mnie te plamienia tym bardziej ,ze męczą mnie te straszne skurcze i nawet no-spa forte mało pomaga
Błonka-Ty się ciesz ,ze Mąż Ci kolacje robi
Ja mojemu muszę robić - taka kolej rzeczy u nas w domu ,ale cos mi się wydaję,że wprowadzę zmiany - jak już pracuje te 12h to mu zrobię,ale w takie dni jak ten Ja będę miała dzień leniucha
ciekawe co on na to powie w końcu opieka nad dziećmi to też nie lekka praca 

Oby tylko było ok . martwią mnie te plamienia tym bardziej ,ze męczą mnie te straszne skurcze i nawet no-spa forte mało pomaga
Błonka-Ty się ciesz ,ze Mąż Ci kolacje robi

G
gość 94049
Gość
No własnie kasa... Nie zdążyłam zrobic kilku rzeczy w mieszkaniu, a teraz szkoda mi na wszystko pieniędzy, poza rzeczami dla Franka. I jeszcze ten samochód, taki wydatek, mam go dosyć. Ale wlasnie szukam lezaczka-bujaczka uzywanego, bo jest o połowę tańśzy niz nowy 
dostałam smska od maji.. u nich gorzej, wykryli u mlodego niefajne rzeczy i napisała ze nie wiedza czy dadza rade....... sa zalamani....... mlody ma arytmie i cos powiekszone w glowce co grozi wylewem...
Maja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie ma rzeczy niemozliwych...
G
gość 94049
Gość
dostałam smska od maji.. u nich gorzej, wykryli u mlodego niefajne rzeczy i napisała ze nie wiedza czy dadza rade....... sa zalamani....... mlody ma arytmie i cos powiekszone w glowce co grozi wylewem...
.... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
K
kamii150
Gość
biedna Maja
Trzymam Kciuki
oby było dobrze ...
reklama
pachnąca
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki
melduję się po weekendzie - gości mieliśmy i nie miałam zupełnie czasu zajrzeć - sporo jest do nadrobienia 
Królowa - daj znać jak wyniki
Kamii - daj znać jak u lekarza..?
Maja - jestem z Tobą myślami, będzie dobrze; moja koleżanka miała podobną historię - u nich było bardzo poważnie, bo lekarze mówili, że dziecko nie przeżyje, ale przeszła operację w brzuszku jeszcze i urodziła się zdrowa!
Myślę, że są możliwości operowania dzieci w brzuchu matki - jeszcze przed narodzinami; mój lekarz jest specjalistą w tym zakresie (może dać kontakt..?)
W każdym razie przesyłam pozytywne fluidki i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aneczek - jak się czujesz? Ja wczoraj skończyłam dupka i czekam na @. W ciąży nie mam szans być w tym cyklu, więc niecierpliwie czekam na nowy cykl i nową szansę, bo planuję mocno zadziałać. A ten cykl będzie z clo..;-)
Miłego dnia!
Królowa - daj znać jak wyniki
Kamii - daj znać jak u lekarza..?
Maja - jestem z Tobą myślami, będzie dobrze; moja koleżanka miała podobną historię - u nich było bardzo poważnie, bo lekarze mówili, że dziecko nie przeżyje, ale przeszła operację w brzuszku jeszcze i urodziła się zdrowa!
Myślę, że są możliwości operowania dzieci w brzuchu matki - jeszcze przed narodzinami; mój lekarz jest specjalistą w tym zakresie (może dać kontakt..?)
W każdym razie przesyłam pozytywne fluidki i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aneczek - jak się czujesz? Ja wczoraj skończyłam dupka i czekam na @. W ciąży nie mam szans być w tym cyklu, więc niecierpliwie czekam na nowy cykl i nową szansę, bo planuję mocno zadziałać. A ten cykl będzie z clo..;-)
Miłego dnia!
Podziel się: