reklama
aneczek1
Fanka BB :)
Kaarinka, ja też mimo brania luteiny miałam plamienia, ale nie przerywałam. Dziewczyny mówią, że organizm musi się przyzwyczaić. Dziś odebrałam receptę na luteinę na drugi cykl, więc zobaczę jak będzie tym razem. Oczywiście mam nadzieję, że nie będzie ani plamień, ani @, ale mimo to może jednak warto dobrać do końca. A do kiedy miałaś brać? Ja do 25dc, a w 29dc dostałam normalnie @.
pachnąca
Karinka - plamienia jeszcze o niczym nie świadczą dopóki nie ma @ ;-) Pewnie szansa jest niewielka, ale jednak :-)
Anka - uspokoiłaś mnie trochę w sprawie tego okresu - mój niestety od jakiegoś czasu jest bardzo skąpy
Błonka - teraz to w zasadzie cały czas możesz się spodziewać, że to już :-) nawet jeśli nie natychmiast, to organizm zdecydowanie daje znać, że Zosia już się zbiera do wyjścia :-):-)
Ja za to wyliczałam sobie dzisiaj od kiedy do kiedy powinnam brać clo i zauważyłam dziwną rzecz - napisał mi na kartce, że mam brać przez 5 dni - od 5 do 10 d.c. i jak sobie policzyłam, to okazało się, że od 5 do 10 to jest 6 dni, a nie 5
I teraz się zastanawiam czy mam brać jednak 5 dni (czyli od 5 do 9 d.c.) czy 6 (od 5 do 10 d.c). Niby drobiazg, ale jednak robi różnicę..
Anka - uspokoiłaś mnie trochę w sprawie tego okresu - mój niestety od jakiegoś czasu jest bardzo skąpy
Błonka - teraz to w zasadzie cały czas możesz się spodziewać, że to już :-) nawet jeśli nie natychmiast, to organizm zdecydowanie daje znać, że Zosia już się zbiera do wyjścia :-):-)
Ja za to wyliczałam sobie dzisiaj od kiedy do kiedy powinnam brać clo i zauważyłam dziwną rzecz - napisał mi na kartce, że mam brać przez 5 dni - od 5 do 10 d.c. i jak sobie policzyłam, to okazało się, że od 5 do 10 to jest 6 dni, a nie 5

I teraz się zastanawiam czy mam brać jednak 5 dni (czyli od 5 do 9 d.c.) czy 6 (od 5 do 10 d.c). Niby drobiazg, ale jednak robi różnicę..
pachnąca... no ja wlasnie teraz juz nie wiem, boje sie wskoczyc do cieplej wody, jak maz wroci to moze... ale dalej mnie meczy, nie mam przerwy wiekszej niz 10 minut ale tak chyba moge miec do kilku dni nawet co? nie wiem pierwszy raz rodze...
pachnąca
Niestety ja też nigdy nie rodziłam, ale wydaje mi się, że to są zdecydowanie oznaki zbliżającego się porodu. Od koleżanek słyszałam, że z tym też różnie bywa, bo tak jak piszesz - może się to ciągnąć kilka dni (i to jest najbardziej denerwujące, bo ciągle się czeka w pogotowiu) albo może być bardzo szybko. Hmm..
W każdym razie nie ma powodu do niepokoju według mnie - zrelaksuj się i pomyśl, że najdalej za kilka dni będziesz miała Zosię w ramionach
))
W każdym razie nie ma powodu do niepokoju według mnie - zrelaksuj się i pomyśl, że najdalej za kilka dni będziesz miała Zosię w ramionach
Królowa_Dramatu
Błonka, spaceruj dużo, może jak Zosi zrobi się jeszcze bardziej niewygodnie to się zdecyduje 
Pachnąca, ja brałam clo od 5 do 9 dnia cyklu ale może Twój lekarz ma inne podejście
Pachnąca, ja brałam clo od 5 do 9 dnia cyklu ale może Twój lekarz ma inne podejście
pachnąca
Królowa, Aneczka - Tak myślę właśnie, że mam brać 5 dni czyli od 5 do 9 d.c...właśnie sobie sprawdziłam że idę na monitoring w 10 d.c. więc będę miała okazję go zapytać co dokładnie miał na myśli.. Królowa - a Ty brałać clo na noc czy z rana? (wiem, głupie pytanie ale już zaczynam rozkminiać czy to ma znaczenie..
)
Aneczka - byłoby rewelacja, gdyby nam się udało razem
)))) prawie równo cykl mamy teraz
)) Trzymam kciuki i jestem pełna dobrych myśli
)))):-):-):-):-):-):-)
Aneczka - a Ty też clo teraz bierzesz..? czy tylko lutkę?

Aneczka - byłoby rewelacja, gdyby nam się udało razem
Aneczka - a Ty też clo teraz bierzesz..? czy tylko lutkę?
reklama
a no ba
poki co ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~duuuzo 
jeszcze nie rodzimy.. mam w nosie, skoro nic sie nie dzieje nie bede juz czekac.. dzis zbalamuce meza jeszcze dla pewnosci i wezme cieply prysznic jak wroce od rodzicow do domu... jak to nie pomoze to znaczy ze to przepowiadacze...
jeszcze nie rodzimy.. mam w nosie, skoro nic sie nie dzieje nie bede juz czekac.. dzis zbalamuce meza jeszcze dla pewnosci i wezme cieply prysznic jak wroce od rodzicow do domu... jak to nie pomoze to znaczy ze to przepowiadacze...
Podziel się: